(Poistunut julkaisusta)

Tilastoasiantuntija
Helsingin seurakuntayhtymä, Hallinto-osasto, Keskusrekisteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme tilastoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin seurakuntayhtymän hallinto-osastolle. Toimit asiantuntijatehtävässä, jossa vastaat Helsingin seurakuntayhtymän jäsen- ja toimintatilastojen laatimisesta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu tilastoaineistojen keräämistä ja käsittelyä, tilastojen laadintaa, tulosten analysointia ja julkaisemista, tietopalvelua ja viestintää sekä tilastoprosessien kehittämistä. Tehtävä tukee koko seurakuntayhtymän ja seurakuntien toiminnan ja talouden suunnittelua, sillä tilastoasiantuntija tuottaa ajantasaista tietoa johtamisen ja päätöksenteon tueksi.

Etsimämme henkilö voi olla esimerkiksi vastavalmistunut filosofian maisteri (tilastotiede), jolla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, analyyttisyyttä ja tietoteknistä osaamista, erityisesti Excel-taitoja. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kirjallista ja visuaalista esitystaitoa sekä yhteistyö- ja esiintymistaitoja. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kirkon jäsentietoaineistojen ja seurakuntatyön tuntemus on eduksi, mutta tärkeintä on vahva kiinnostus tehtäväalueeseen ja sen kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn sekä viihtyisän työympäristön. Työnantajana Helsingin seurakuntayhtymä tarjoaa muun muassa runsaasti työhyvinvointia tukevaa toimintaa sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.
Tehtävän palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen (3.047-3.504 euroa/kk).
Tehtävä täytetään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee jättää 21.6.2018 mennessä sähköisesti kirkon rekrytointijärjestelmään osoitteessa evl.fi/rekrytointi. Haastattelut pidetään viikolla 27. Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä, eikä niitä pidä lähettää hakemusten mukana.
Lisätietoja antaa palveluesimies Mervi Hämäläinen, etunimi.sukunimi@evl.fi, p. 09 2340 2432.