(Poistunut julkaisusta)

Tilarakentamisen myyntipäällikkö
Huurre Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Huurre Finland Oy etsii nyt kylmätilarakentamisen yksikköönsä Pirkanmaalle, Ylöjärvelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ


Tehtävänkuvaus:
Myyntipäällikkö työskentelee kylmätilarakentamisen (Cold Storage Design and Supply, CRDS) ratkaisujen parissa koko Suomen alueella. Myyntipäällikkö vastaa kylmätilarakentamisen tuotteiden ja palveluiden myynnistä valitulle asiakassegmentille, kuten rakennusliikkeille, vähittäiskaupalle, teollisille keittiöille ja julkiselle sektorille. Hoidat myyntiroolissasi nimettyjä nykyisiä asiakkuuksia ja kehität pitkäaikaisia asiakassuhteita aktiivisella otteella. Osallistut myös uusien asiakkaiden hankintaan vastaamalla tarjouspyyntöihinja kartoitat uusien potentiaalisten asiakkaiden tarpeet. Hinnoittelet tarjoamasi ratkaisut, osallistut urakkalaskentaan ja vastaat tarjousprosessin läpiviennistä.  Varsinaisista projekteista huolehtii kokeneet Huurteen projektipäälliköt, mutta asiakasvastuullisessa roolissa olet luonnollisesti mukana projekteissa ja osallistut urakkaneuvotteluihin.  Osallistut myös Huurteen kylmätilaratkaisujen ja yleisen toiminnan kehittämiseen, sekä neuvottelet tärkeimpien päämiesten ja tavarantoimittajien kanssa kilpailukykyisen toiminnan varmistamiseksi.

 

Yleistä:
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on valmista kokemusta rakennusalan monipuolisista projekteista. Olet aiemmin työskennellyt rakennusteollisuuden tai urakoinnin parissa, joten toimit luontevasti rakennusliikkeiden kanssa ja hahmotat menestyksekkäiden projektien taustalla vaikuttavat seikat. Et pelkää ottaa vastuuta, tarttua toimeen ja oppia uutta. Olet myyntihenkinen ja nautit siitä, että saat tarjota asiakkaillesi markkinoiden johtavia kylmätilaratkaisuja.  Sinulle on luontevaa perustella asioita laadun ja asiakashyödyn kautta, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarvitset päämiesten ja tavarantoimittajien kanssa toimiessasi sujuvaa englannin kielen osaamista. Myyntipäällikkö on Huurteen Suomen alueen -johtoryhmän jäsen ja raportoi Suomen maajohtajalle. Työskentelet Ylöjärven toimipisteestä käsin, mutta liikut viikoittain asiakkaidesi luo koko Suomen alueella. 

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työn alansa johtavassa jäähdytysteknologiayrityksessä
 • Modernit ja ympäristöystävälliset tuote- ja palveluratkaisut myytäväksesi
 • Monipuolisen työnkuvan, joka sisältää asiakas- ja projektityötä
 • Mahdollisuuden olla kehittämässä tuotesegmenttisi ratkaisuja ja koko yrityksen toimintaa
 • Ammattitaitoisen ja positiivisen tiimin tuen (projektipäälliköt, suunnittelijat, myynnin tuki)
 • Kilpailukykyisen ja tulosten mukaan kehittyvän palkan

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta rakennusteollisuudesta, urakoinnista ja rakennusliikkeiden toiminnasta. Kokemus kylmätiloista ja vähittäiskaupan tai suurkeittiö -asiakkaista on eduksi. 
 • Myyntiosaamista ja kykyä perustella ratkaisut lisäarvon kautta 
 • Rakentamisen projektikokonaisuuden ymmärtämistä tai projektinjohtamisen kokemusta
 • Tuloshakuista ja innokasta asennetta asiakastyössä
 • Suomen ja englannin kielten sujuvaa hallintaa

 

Haku: 

Hae tehtävää rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.empore.fi/tyopaikat 11.11.2018 mennessä 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 12-17 rekrytointikonsultti Tiia Willman, tiia.willman@empore.fi, 0400 499 549