(Poistunut julkaisusta)

Tilapalveluvastaava
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Haemme vuorotteluvapaan sijaista Elon tila- ja turvallisuuspalveluihin

Tila- ja turvallisuuspalveluiden tiimi vastaa Elon pääkonttorin tiloista (ml. muutostyöt), tiloihin liittyvistä käyttäjäpalveluista sekä turvallisuudesta. Tila- ja turvallisuuspalvelut ovat osa Elon henkilöstöpalveluja.

Haemme vuorotteluvapaan sijaista tilapalveluvastaavan tehtävään ajalle 1.10.2018 - 29.3.2019. Kiinnostaisiko sinua lyhyehkö määräaikainen tehtävä, jossa toimisit pienen tiimin aktiivisena jäsenenä Elon tila- ja turvallisuuspalveluissa?

Keskeisiä tehtäväalueita ovat mm.

yhteistyö pääkonttorin palveluntuottajien (mm. siivous-, aula-, vartiointi- ja ravintolapalvelut) kanssa
osto- ja palveluhankinnat (mm. kalusteet, ergonomiatuotteet, toimistotarvikkeet)
tilamuutosten suunnitteluun osallistuminen
sisäisten muuttojen organisointi
laskujen tiliöinti (em. palveluista ja hankinnoista tulevat laskut)
Menestyminen tehtävässä edellyttää

Vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (toimitila ja/tai turvallisuus). Tila-, kiinteistö- tai turvallisuusasioihin liittyvä työkokemus katsotaan eduksi. Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet reipas tiimityöskentelijä ja kykenet toimimaan myös itseohjautuvasti sekä oma-aloitteisesti.

Tarjoamme sinulle pienen ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Elon pääkottorin tiloja ja turvallisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tila- ja turvallisuuspäällikkö Mikko Kosonen puhelimitse 020 703 5136 (pe 10.8. klo 9 - 10, ke 15.8. klo 14 - 15) tai voit olla yhteydessä myös sähköpostitse mikko.kosonen@elo.fi

Mikäli kiinnostuit hae tehtävää su 19.8.2018 mennessä. Huomioithan vuorotteluvapaansijaisuudelle asetetut ehdot (www.te-palvelut.fi).