(Poistunut julkaisusta)

Tilapalvelutyöntekijä Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt reipasta ja ammattitaitoista TILAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ osaavaan tiimiimme teollisuuskohteeseen Jyväskylään. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Liityt osaksi joukkuetta, joka vastaa ison teollisuusasiakkuuden kiinteistön monipalveluista ja asiakkaan tuotannon erikoistöistä. Työpäiväsi muotoutuu erilaisista toimistotyötehtävistä, kuten laskutuksesta, raportoinnista, tuntien kirjaamisesta ja esimiesten tukemisesta muissa hallinnollisissa töissä. Lisäksi tulet vastaamaan tilapalvelujen logistiikasta, kuten kalusteiden siirron organisoinnista kohteen sisällä. Tehtävään kuuluu siis myös fyysistä suorittavaa työtä. Satunnainen tuuraus muiden tehtävien, kuten esimerkiksi aulapalvelun, parissa on mahdollista. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin klo 7 -15 välillä.

Edellytämme tehtävässä hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta toimistotehtävistä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kiinteistöpalveluiden tuntemusta ja hyvää englannin kielitaitoa. Katsomme eduksi
esimerkiksi kaupallisen alan koulutuksen sekä ruotsin kielen osaamisen. Työntekijänä olet tunnollinen ja joustava. Olit sitten pitkän linjan ammattilainen tai urasi alussa, tärkeintä on hyvä motivaatio sekä halu oppia ja kehittyä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua työssäsi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.5.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme
kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -