(Poistunut julkaisusta)

Tilapalvelutyöntekijä asiakkaallemme Hervantaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018Työn kuvaus:
   
Asiakkaamme Tampereen Hervannassa vahvistaa tilapalvelutiimiään ja etsii nyt asiakaspalveluhenkistä ja reipasta TILAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ. Työ on kokoaikainen päivätyö ja alkaa elokuun alussa. Työtä on vähintään 2018 vuoden loppuun asti - mahdollisesti myös pidempäänkin.

Tehtävässä toimit osana tilapalvelutiimiä, jonka tehtävänä on hoitaa pääasiassa kalusteiden purkamis-, siirtämis- ja kasaustyöt. Tilapalvelutiimi hoitaa myös kalusteiden kunnostuksia, lampunvaihtoja ja esim taulujen kiinnityksiä ym. pienempiä töitä asiakkaan tilauksen mukaan. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Satunnaisesti työssä liikutaan myös autolla Tampereen alueella sijaitseviin kohteisiin. Omaa autoa ei tehtävässä tarvita, mutta B-ajokortti on näitä satunnaisia ajoja varten hyvä löytyä takataskusta.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka viihtyy liikkuvassa asiakaspalveluroolissa. Tartut reippaasti toimeen ja kannat vastuun työsi jäljestä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalvelurooli on sinulle luontainen. Olet itseohjautuva, mutta hallitset myös tiimityön. Sinulla pysyy lisäksi työkalut käsissä ja olet näppärä käsistäsi.
 
Tarjoamme sinulle mukavan, kokoaikaisen päivätyön. Pääset osaksi osaavaa tiimiä ja saat työhön hyvän perehdytyksen. Tehtävä on loppuvuoden 2018 kestävä määräaikaisuus, mutta siinä on mahdollisuus myös jatkoon. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti ja viimeistään 15.7.2018. Aloitus tehtävässä olisi 1.8. Haastattelemme ehdokkaita mahdollisesti jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tilapalvelutyöntekijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere