(Poistunut julkaisusta)

TILAPALVELUPÄÄLLIKKÖ
Tuusulan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020

Pääset johtamaan kiinnostavia hankkeitamme ja kehittämään erilaisia toimintamalleja niiden toteutuksessa. Vaikutat työssäsi keskeisesti kunnan kehittymiseen ja teet arvokasta työtä kuntalaisten hyväksi.

Tuusulan kunta hakee Kasvu ja ympäristö -toimialueelle vakituiseen virkaan 

TILAPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vireässä ja aktiivisesti kasvua hakevassa kunnassa. Tuusulan kunnan Tilapalvelut vastaa kunnan rakennusten tilahallinnasta, rakennuttamisesta, kiinteistöhuollosta ja siivouksesta. Rakennuksia on noin 200 ja niiden yhteenlaskettu kerrosala on 170 000 m2. Tilapalveluiden toimintatulot ovat 23 miljoonaa euroa ja toimintakulut 14 miljoonaa euroa. Henkilökunnan lukumäärä on 70. Tuusula uusii lähivuosina vahvasti palveluverkkoaan rakentamalla uusia päiväkoteja, koulukampuksia ja lukion. Investointitaso vuonna 2022 on 60 miljoonaa euroa.

Haemme vahvaa osaajaa johtamaan Tilapalveluita ja kunnan palveluverkon uudistamista yhteistyössä käyttäjien kanssa. Tilapalvelupäällikkö ohjaa kunnan rakennushankkeiden suunnitteluttamista sekä osallistuu kunnan rakennusurakoiden valmisteluun. Keskeinen tehtävä on myös kiinteistöstrategian toteuttaminen ja Tilapalvelut-palvelualueen henkilöstön johtaminen. Tilapalvelupäällikkö kuuluu Kasvu ja ympäristö -toimialueen johtoryhmään.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta esimiestoiminnasta, kiinteistöjohtamisesta ja rakennuttamisesta. Valinnassa painotamme hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta palvelujen hankinnasta ja talouden johtamisesta, hankesuunnittelusta ja projektinjohdosta, sisäisten ja ulkoisten vuokrien määrittämisestä sekä kiinteistökannan kehittämistoiminnasta. Kokemus talonrakennushankkeiden eri urakointimuodoista on hakijalle eduksi.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen viran ammattitaitoisessa työympäristössä. Viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti. 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on toimitettava viimeistään 10.5.2020 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antavat vt. kuntakehitysjohtaja Petri Juhola, puh. 040 314 3566 ja kansliapäällikkö Harri Lipasti, puh. 040 314 3003 ajalla 23.4. klo 9-12 ja 4.5. klo 9-12.