(Poistunut julkaisusta)

Tilapalvelupäällikkö
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme Toimitilat-yksikköön

Tilapalvelupäällikköä

Tilapalvelupäällikkönä johdat tilapalvelutiimiä Veikkauksen pääkonttorissa sekä ohjaat oman vastuualueesi palveluntoimittajaverkostoa. Vastuualueenasi on koko Suomi. Vastuukokonaisuuteesi kuuluu pääkonttorin aula- ja postipalvelut, yhtiön työsuhde- ja tuotantoautojen hallinta, valtakunnallisesti ostopalveluna hankittavat siivous- ja jätehuoltopalvelut, yhtiön tilavarausten hallinnointi ja tarviketilausten hoito. Tiimisi palvelee asiakaslähtöisesti sekä pääkonttorissa työskenteleviä ja vierailevia henkilöitä, että koko Veikkauksen henkilöstöä valtakunnallisesti.

Vastuullasi on palveluiden laadukas ja hallittu toiminta. Työkuvaasi sisältyy toimintamallien kehittäminen asiakaskokemuksen parantamiseksi sekä toiminnan tehostamiseksi. Tehtävään liittyy palvelusopimusten kilpailutuksia ja sopimusaikaista palvelunhallintaa. Tilapalvelupäällikkö vastaa oman vastuualueensa toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä, palveluntuottajien ohjauksesta, budjetoinnista sekä kuluseurannasta. Esimiehen tehtäviin kuuluu tukea tiimiä muutosmatkalla ja mahdollistaa henkilökohtainen onnistuminen.

Odotamme Sinulta hyvää henkilöstöjohtamis- ja asiakaspalvelukykyä sekä neuvottelu-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, joustava ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä kokonaisuuden hallintakyky ja työskentelet tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Osaat hyödyntää tavanomaisia toimistojärjestelmiä ja olet kiinnostunut järjestelmien tuomista hyödyistä. Tilapalvelupäällikön kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavasta tehtävästä ja esimiestöistä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja kehityspainotteisen työn sekä näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista ja digitaalisen liiketoiminnan edistyksellisimmistä yrityksistä. Viihtyisä työympäristö, rento, mutta aikaansaava työyhteisö ja hyvät työsuhde-edut antavat vastapainoa työhösi. Kuulut Toimitilat-yksikön ohjausryhmään ja raportoit Toimitilat-yksikön johtajalle.

Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Talentor Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitilat-yksikön johtaja Anna Segercrantz, puh. 040-750 5302, 15.10 klo 12.00 – 13.30 ja 22.10 klo 11.30-13.00.

Jätähän hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kanssa viimeistään maanantaina 29.10.2018.

Valitusta hakijasta tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.