(Poistunut julkaisusta)

Tilanhallintapäällikkö, Teollinen elintarvike ja Non-Food
S-RYHMÄ

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Etsimme SOK:n tilanhallinta- ja esillepanotiimiin Tilanhallintapäällikköä määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen (elokuu 2021 asti) Ässäkeskukseen Helsingin Vallilaan. Jos sinä tunnistat itsessäsi analyyttisen ja tiedolla ohjautuvan vähittäiskaupan prosessit tuntevan ammattilaisen, siinä tapauksessa jatka lukemista. Tämä tehtävä on nimittäin luultavasti juuri sinua varten.

Mitä Tilanhallintapäällikkö tekee?

Tilanhallintapäällikkönä tehtäviisi kuuluu S-ryhmän vähittäiskaupan ketjujen (päivittäis- ja käyttötavarat) tuotekohtainen tilanhallinta- ja esillepanosuunnittelu sekä toteutuksen ohjaus. Vastaat myymälöiden hyllytystyön ohjauksesta menekkiennusteeseen pohjautuvalla tila- ja esillepanosuunnittelulla sinulle nimetyissä tuotekategorioissa. Et suinkaan tee työtäsi yksin, vaan ympärilläsi on kokonainen tilanhallintaan- ja esillepanoon erikoistunut asiantuntijayksikkö.

 

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Tässä varsin itsenäisessä tehtävässä pääset vastaamaan itsenäisesti koko tuotekategorian tilanhallinnasta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tilankäytön analysointia, kalusteiden kehittämistä, hyllykarttojen suunnittelua, tiedotteiden ja ohjeistuksien laatimista, sekä tuoteryhmäkonseptien kehittämiseen osallistumista yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Lähtökohtanasi on asiakkaan ostamisen helpottaminen ja asiakkaan ostamista tukevien ratkaisujen tukeminen. Huomioit kaikessa tekemisessäsi myös myymälätyön tehokkuuden ja tuotetäydennyksen sujuvuuden.

Työskentelet tiiviisti muiden tilanhallintapäälliköiden kanssa, ja lisäksi teet aktiivisesti yhteistyötä vastinpariesi eli valikoimapäälliköiden kanssa. Osallistut yhteiseen jaksosuunnitteluun, analysoit tilankäytön tehokkuutta, sekä tuot aktiivisesti esiin tilaohjauksen ja esillepanojen näkökulmia ja kehittämisaihioita. Lisäksi olet paljon tekemisissä suoraan alueosuuskauppojen kanssa myymälän tilanhallintaan liittyvissä asioissa, ja tuet heitä esillepanojen toimeenpanossa.

 

Mitä etsimme?

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta ja ymmärrystä tilanhallinnasta, kategoriahallinnasta, vähittäiskaupan prosesseista sekä arvoketjusta. Arvostamme suuresti hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, suunnitelmallisuutta, ongelmanratkaisutaitoja sekä analyyttistä otetta omaan työskentelyyn.

 

Mitä tarjoamme?

Mikäli tilanhallinta on lähellä sydäntäsi, tämä tehtävä antaa sinulle varmasti mieltäsi kutkuttavia haasteita ja aivan mielettömän määrän todella tärkeää kokemusta suomen suurimman vähittäiskaupan ketjuohjauksessa. Lisäksi sinua ympäröi alansa taitavimmat ammattilaiset, joiden kanssa työskentely on jopa tutkitusti aivan huipputasoa.

Ainiin! Tiesitkö, että S-Ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Työntekijämme saavat rahan arvoisia etuja ostoksistaan kaikissa S-Ryhmään kuuluvissa myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja huoltoasemilla, sekä monissa muissa paikoissa. Lisäksi edut koskevat koko ruokakuntaa. Voit lukea tarkemmin henkilöstön ostoeduista täältä.

Lisäksi kyselyiden perusteella meitä S-Ryhmäläisiä näyttää yhdistävän neljä hyvin perustavanlaista arvoa.

 

Meillä on tehtävä. Palvelemme ja autamme miljoonia asiakasomistajiamme ympäri Suomen. Jokainen heistä huomaa työmme siinä, miten arki ja elämä sujuvat. Me teemme Suomesta kaikille hyvän paikan asua ja elää.

Merkityksellinen työ. Meillä olet kirjaimellisesti töissä suomalaisilla, sillä osuustoiminnallinen S-ryhmä on miljoonien asiakkaiden ja tuhansien työntekijöiden omistama yhteisö.

Uralla eteneminen. Voit vaikuttaa työpolkuusi ja kehittymiseesi hyödyntämällä S-ryhmän laajaa työyhteisöä ja sen luomia työmahdollisuuksia.

Työkaverit, joista on helppo olla ylpeä. S-ryhmän työntekijöitä yhdistää halu tehdä parempaa työtä yhdessä. Työyhteisömme ydinarvoihin kuuluu toistemme arvostus ja se näkyy konkreettisesti toimivana yhteistyönä yli organisaatiorajojen.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus!

Voit hakea tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 29.3.2020 päivän loppuun mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta lykkää hakemista viime hetkeen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Elina Sutelainen. Hänet tavoitat parhaiten ke 18.3.2020 klo 12-13. ja pe 20.3. 2020 klo 9-10 numerosta 0405247564. Voit myös laittaa sähköpostia elina.sutelainen@sok.fi