(Poistunut julkaisusta)

Tilanhallintakoordinaattori
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus hakee tilanhallintakoordinaattoria

SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä toimipaikoissa ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.


Haemme Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -organisaatioon

TILANHALLINTAKOORDINAATTOREITA

vakituiseen (1 henkilö) ja määräaikaiseen työsuhteeseen (2 henkilöä) Ässäkeskukseen Helsingin Vallilaan.

Tilanhallintakoordinaattorina vastaat yhdessä kollegoidesi kanssa siitä, että S-ryhmän lähes 1000 myymälän pohjatiedot pitävät paikkansa ja ovat ajantasaisesti kunnossa tilanhallintajärjestelmässä. Tietoja hyödynnetään monessa muussa avainprosessissa ja siksi tekemäsi työ on todella arvokasta paitsi työkavereillesi S-ryhmässä, ennen kaikkea asiakkaillemme ympäri Suomen. Työskentelet mukavassa 4 hengen tiimissä, jossa yhteistyö sujuu ja tekemisen meininki pysyy päällä. Ylläpidät tilanhallinnan Excel -pohjaisia työkaluja ja avustat muissa vähittäiskaupan ketjujen tilanhallinnan ja esillepanosuunnittelun tuki-, ylläpito ja raportointitehtävissä. Olet päivittäin yhteydessä alueosuuskauppojemme asiantuntijoihin ja huolehdit itsenäisesti vastuullasi olevan myymäläjoukosta.

Parhaiten tässä työssä pärjää, jos on ratkaisu- ja yhteistyöhenkinen. Arvostamme todella paljon tunnollista ja systemaattista työskentelyotetta, sillä työn luonne edellyttää usein ripeää ja tehokasta työskentelyä aikataulussa pysymiseksi. Vuorovaikutustaitojen eri sidosryhmien kanssa on oltava kunnossa, ”kyllä onnistuu” -asenteella pääsee parhaisiin tuloksiin. Tässä tehtävässä itsensä johtamisen taidot ovat tärkeät ja omaa työtään on pystyttävä suunnittelemaan. Vastapainoksi itsenäiselle työlle tiimikaverit tarjoavat aina tukea ja apua, ja samaa toivomme sinulta.

Kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä ja työprosesseja on tässä työssä todella tärkeää. Lisäksi toivomme, että sinulla on soveltuva ammatillinen koulutus ja sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Hyvät Excel-taidot ovat myös iso plussa.

Mitä voit odottaa saavasi, jos tulet työkaveriksemme?

Saat tehtäväkokonaisuuden, jossa yhdistyy hyvässä tasapainossa tiimityö ja itsenäinen työskentely. Tuemme jatkuvaa oppimistasi ja varmistamme sinulle joustot arkesi sujuvoittamiseksi. Lämminhenkisen lähitiimisi lisäksi saat kollegoiksi 25 muuta tilanhallinnan ammattilaista, joiden kanssa pystyt kehittämään osaamistasi. Lupaamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kaupan alan näköalapaikalla ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos tämä kuulosti juuri tismalleen sinun jutultasi, voit saman tien hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 10.11.2019 mennessä. Jos sinua jäi vielä mietityttämään jokin asia tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, niin Gary juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoittaa parhaiten tiistaina 29.10.2019 klo 14:00 - 15:00 ja tiistaina 5.11. klo 14-15 numerosta 010 76 80662 tai sähköpostitse gary.berglund@sok.fi