(Poistunut julkaisusta)

Tilanhallintakoordinaattori
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä toimipaikoissa ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.

Haemme SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -organisaatioon kahta TILANHALLINTAKOORDINAATTORIA vakituiseen sekä määräaikaiseen (31.12.2019 asti) työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsingin Vallilaan.

SOK:n vähittäiskaupan ketjuohjauksessa saat työkaveriksesi 30 osaajan tilanhallinnan joukkueen sekä yhteisen tavoitteen eteen työskentelevän tiimin. Tässä tiimissä ja joukkueessa taidamme itsenäisen työskentelyn mutta nautimme siitä, kun saamme tehdä toistemme kanssa töitä. Olemme toiminnassamme hyvin läpinäkyviä, suunnitelmallisia ja systemaattisia. Joku voisi kuvailla meitä myös rauhallisiksi ja analyyttisiksi mutta kukaan ei sanoisi meitä tylsiksi tai tasapaksuiksi.

Tehtäviisi kuuluu
• myymäläpohjien ylläpito tilanhallintajärjestelmissä
• tilanhallinnan Excel –pohjaisten työkalujen ylläpito
• vähittäiskaupan ketjujen tilanhallinnan ja esillepanosuunnittelun avustavat tuki-, ylläpito ja raportointitehtävät

Näillä taidoilla menestyt
• sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja Excel-osaamista
• omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja työmenetelmiä
• olet tarkka ja ripeä työotteeltasi
• hyvä palveluasenne on sinulle kantava voima hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi
• sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen


Tämän ei myöskään tarvitse olla sinun viimeinen tehtäväsi talossamme sillä päivittäistavarakaupan markkinajohtajana ja Suomen suurimpana kaupan alan toimijana meillä on tarjota sinulle useita vaihtoehtoisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia. Saat rinnallesi osaavista ja innostuneista kaupanalan ammattilaisista koostuvan työyhteisön. Tuemme myös jatkuvaa oppimistasi ja varmistamme sinulle joustot arkesi sujuvoittamiseksi. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Mitä tuotteita ja kuinka paljon on oltava kussakin myymälässämme? Käy tutustumassa tarkemmin, millaista on moderni tilanhallinta myymälöissämme tänään: https://patarumpu.fi/2019/01/04/oikea-paikka-ja-tila-kullekin-tuotteelle-myymaloiden-tilanhallinta-on-kuin-palapeli/

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Hakemukset pyydämme lähettämään 5.5.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, ryhmäpäällikkö Gary Berglund juttelee niistä mielellään kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten keskiviikkona 24.4.2019 klo 15:30-16:30 numerosta 010 76 80662 tai sähköpostitse gary.berglund@sok.fi.