(Poistunut julkaisusta)

Tilanhallinnan kehityspäällikkö
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

S-ryhmä on Suomen suurin vähittäiskauppias ja päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan (S-marketit, Prismat, Salet, Alepat, ABC-myymälät, Kodin Terrat, Food Market Herkut) kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot -yksikköön Ässäkeskukseen Helsingin Vallilaan TILANHALLINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ.

Olet avainroolissa kehittämässä ja ohjaamassa marketyksiköiden makrotilanhallintaa sekä pt- että kt-tuoteryhmien osalta. Päävastuualueesi tulee olemaan myymälöiden myyntipinta-alan (lattiatila ja hyllytila) tehokkaaseen käyttöön tähtäävän toimintamallin suunnittelu ja toimeenpano sekä prosessia tukevan makrotilan laskentatyökalun kehittäminen. Keskeinen tehtäväsi on varmistaa tilankäytön tehokas toteutuminen ketju- ja myymälätasoisesti. Korjaat tarvittaessa olemassa olevaa tilankäyttöä ja profiilia, teet aktiivista yhteistyötä kentällä ja tuet alueosuuskauppoja toimeenpanossa. Lisäksi osallistut muihin vähittäiskaupan kehitysprojekteihin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:
• kykyä analyyttiseen, itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja aktiiviseen asioiden edistämiseen
• vähittäiskaupan toimialakokemusta
• näyttöä liiketoimintaprosessien analysoinnista, mallintamisesta ja käyttöön ottamisesta.
• erittäin vahvaa Excel-osaamista
• erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
• halua työskennellä tiimissä ja eri sidosryhmien kanssa sekä sosiaalista pelisilmää
• tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myymälöiden tilanhallinnan tehtävistä

Tarjoamme:
• monipuolisen ja haastavan asiantuntijatehtävän, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet luoda uutta, kehittää omaa osaamistasi ja tehdä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa
• osaavan ja innostuneen työyhteisön täynnä ammattitaitoisia työkavereita
• vakituisen työsuhteen ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Ryhmäpäällikkö Gary Berglund, puh. 010 76 80662 torstaina 8.11. klo 14-15 ja keskiviikkona 14.11. klo 15-16 tai sähköpostitse gary.berglund@sok.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sunnuntaihin 25.11.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Tämä haku toteutetaan anonyymina haastatteluun saakka.

Tarkemmat ohjeet:

Kokeilemme SOK:lla marraskuun ajan anonyymia rekrytointia. Kokeilu on osa Elinkeinolämän keskusliiton Työ ei syrji – kampanjaa. Kokeilu ei vaikuta mahdollisuuksiisi avoinna olevan tehtävän saamisessa, Valinta tapahtuu normaalin tapaan hakemuksen, työkokemuksen, osaamisen ja tarvittaessa koulutuksen perusteella.

Anonyymiyden säilyttämiseksi pyydämme, ettet kerro hakemuksessa tietoja, jotka paljastavat mm. sukupuolesi tai ikäsi. Rekrytoinnin mahdollisesti edetessä haastatteluun henkilöllisyytesi selviää. Jos hakuprosessi ei etene haastatteluun saakka, ilmoitetaan asiasta sinulle.

Edellä mainituista syistä pyydämme, että täytät hakemuksesta vain kohdat, joissa kysytään nimeä, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Etunimeksi pyydämme kirjoittamaan ”Hakija” ja sukunimeksi itse keksimäsi sukunimen (esim. äitisi tyttönimi tai parhaan ystäväsi sukunimi), esimerkki: ”Hakija Rantanen”. Puhelinnumero tulee täyttää, jotta voimme olla sinuun jatkossa yhteydessä. Myös sähköpostiosoite on täytettävä, koska järjestelmämme tarvitsee sen taustatietoihin. Osoite ei kuitenkaan näy rekrytointia käsitteleville henkilöille vaan ainoastaan yrityksen ulkopuoliselle järjestelmätoimittajalle. Sähköpostin muodolla ei anonyymiyden kannalta ole näin ollen merkitystä.

Pyydämme myös, ettet avointen kysymysten kohdassa kerro itsestäsi seikkoja, jotka paljastavat esimerkiksi sukupuolesi tai ikäsi. Jos liität hakemukseen CV:si, katsotahan että siitäkin on poistettu nämä tiedot.