(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Vantaalle lentokenttäalueelle (336)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Helsinki-Vantaan lentokenttäalueelle ammattitaitoista

TILAHUOLTAJAA

toimistosiivoukseen.

Tilahuoltajana tehtäviisi kuuluu toimistotilojen ja yleisten tilojen siivoustehtävät toimipaikassamme. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa sekä asumista Suomessa viimeiset viisi vuotta.

Odotamme

Sinulla on:
- aikaisempaa työkokemusta tilahuoltotehtävistä ja mielellään myös alaan liittyvä koulutus
- hyvä fyysinen kunto

Suomen kielen taito (suullinen ja kirjallinen) on tehtävässä välttämätön. Arvostamme sitä, että olet joustava tiimityöntekijä, jolla on intoa ja halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-14.00 välille. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valituille henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Fellman p 050 569 4549, tarvittaessa voit jättää soittopyynnön.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi