(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Turkuun (1053)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Turun alueelle osa-aikaista

TILAHUOLTAJAA

Toimipaikassa Sodexo vastaa tilahuollon lisäksi ravintola- ja aulapalveluista. Ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta ja päiväkahvit. Lisäksi tilaustarjoilumyyntiä. Asiakkaat ovat mm. talossa toimivien yritysten henkilökuntaa, ulkopuolisia vierailijoita ja opiskelijoita. Toimipaikassa työskentelee kahdeksan sodexolaisen tiimi.

Työtehtäviisi kuuluvat toimistosiivous sekä yleisten ja sosiaalitilojen siivoustehtävät. Käytät työssäsi myös siivouskoneita. Tarvittaessa työskentelet myös muissa Sodexon toimipaikoissa Turun alueella.

Odotamme

Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä tai olet halukas oppimaan alan tehtävät. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asiakaspalveluun soveltuva sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän isossa kansainvälisessä yrityksessämme. Saat koulutusmyönteisen yrityksemme tuen kehittyä työssäsi. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, noin 20 h/vkossa. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Valitulle henkilölle tehdään ennen työsuhteen alkua suppea turvallisuusselvitys.