(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Tampereelle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Haemme Tampereelle keskustan alueelle 

TILAHUOLTAJAA

vastaamaan päiväkodin siivouksesta. 

Tilahuoltajana tehtäviisi kuuluu kaikkien päiväkodin yleisten tilojen siivoustehtävät ja välipalatiskin hoitaminen. Tarvittaessa työskentelet myös toimistosiivouksessa muissa toimipaikoissamme. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi.

Toivomme sinulta
- aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistäja mielellään puhdistuspalvelualan koulutusta 
- itsenäistä työskentelyotetta
- hyvää fyysistä kuntoa

Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. 

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, 60h/3 viikossa. 4 h työvuoro sijoittuu arki-iltaisin klo 15.00-21.00 välille, ajankohta on neuvoteltavissa hakijalle sopivaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Veittikoski p. 050-340 9406, tarvittaessa voit jättää soittopyynnön.


Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.