(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsinkiin

TILAHUOLTAJAA

Kohteet ovat palvelutaloja sekä vammaisten ja kehitysvammaisten ryhmäkoteja.

Pääasialliset tehtäväsi ovat kohteiden siivoussopimuksemme mukaiset työt. Työt koostuvat normaaleista siivousalan tehtävistä palvelutalossa, sekä ryhmäkodeissa. Työpäivän aikana käydään useammassa yksikössä.

Lähiesimiehenä toimii siivoustyön palveluesimies joka on mukana myös päivittäisissä siivoustehtävissä.

Toivomme sinulta:
- laitoshuoltajan tutkintoa tai muuta siivouspalvelualan koulutusta
- siivouspalvelualan kokemusta vähintään yhden vuoden ajalta mieluiten laitoshuoltajan tehtävistä
- hyvää siivousalan osaamista ja työkokemusta
- siivousmenetelmien, -aineiden ja -välineiden käyttökokemusta ja tuntemusta
- riittävää suomen kielen osaamista asiakaskohtaamisiin

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen noin 60 h/3-viikossa. Päivittäinen työaika sijoittuu pääasiallisesti arkisin klo 6.00 - 15.00 välille. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Marianne Surakka gsm 050 569 97 87, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tai sähköposti marianne.surakka@sodexo.com

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.