(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Helsinkiin Kalasataman alueelle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Haemme Helsingin Kalasataman alueelle ammattitaitoista

TILAHUOLTAJAA

Tehtäviisi kuuluu mm. toimisto-, kuntosali-, sauna-, sosiaali- ja wc-tilojen sekä yleisten tilojen siivoustyöt. Käytät työssäsi erilaisia siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Teet varastoinventaariot ja vastaat tarvikkeiden riittävyydestä. Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi. 

Toivomme sinulta
- puhdistuspalvelualan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä
- itsenäistä työskentelyotetta
- hyvää fyysistä kuntoa

Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Katsomme eduksesi, jos olet aiemmin toiminut esim. tiiminvetäjänä/palveluohjaajana.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuoro sijoittuu arki-iltaisin/öisin klo 15.00-8.00 välille, ajankohta on neuvoteltavissa hakijalle sopivaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja tehtävästä arkisin aluevastaava Sari Silen p. 050 494 7322, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.


Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.