(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Helsinkiin Kalasataman alueelle (190)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Kalasataman alueelle ammattitaitoista

TILAHUOLTAJAA 

Helsingin Sörnäisten sydämessä, kehittyvän Kalastaman alueen yrityspuistossa, on toimistokortteli Trooli täynnä toimitiloja ja satoja työntekijöitä. Sodexo hoitaa talon ravintola- ja toimitilapalveluja. Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät, sillä metroasema on aivan vieressä ja Helsingin ydinkeskusta vain lyhyen matkan päässä. Tutustu Trooliin tästä.

Siivottavia tiloja on kahdessa eri rakennuksessa ja tehtäviin kuuluu mm. toimisto- ja kokoustilojen, sauna-, sosiaali- ja wc-tilojen sekä yleisten tilojen siivoustyöt. Työssäsi käytät erilaisia siivouskoneita. Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi.

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- siivouskoneiden ja siivousaineiden tuntemusta
- reipas ja positiivinen ote työhön
- riittävä suomen kielen taito tehtävässä toimimiseen

Olet joustava, ahkera ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 5.30 - 13.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä arkisin aluevastaava Sari Silen p. 050 494 7322, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.