(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Helsinkiin (93)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin keskustan alueelle ammattitaitoista

TILAHUOLTAJAA, opintovapaan sijaisuuteen 31.1.2021 asti.

Sinulla on valmius liikkua useamman paikan välillä Helsingin keskustan alueella. Siivottavia tiloja ovat mm. toimisto- ravintola- ja juhla- sekä kokoustilat, saunat, portaat, sosiaali- ja wc-tilat sekä yleiset tilat. Työssäsi käytät myös erilaisia siivouskoneita.

Odotamme

Sinulla on siivousalan koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen suomenkielellä. Olet joustava ja ahkera työssäsi ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtelevat päivät toimivassa ja mukavassa tiimissä. Organisaatiomme tarjoaa vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työ alkaa elokuussa 2019. Tehtävä on kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 14.00 - 23.00 välillä (sisältää puolen tunnin ruokatauon), työaika saattaa vaihdella siivouskohteiden mukaan. Palkkaus kipan tes. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään alla olevan hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä arkisin palveluesimies Sirpa Lyytikäinen, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sodexo.com. Hakemukset alla olevan hakulinkin kautta.