(Poistunut julkaisusta)

Tilahuoltaja Espooseen (197)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haluaisitko sinä tulla mukaan  Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme?

Etsimme nyt Sodexon palvelukseen kansainvälisen suuryrityksen toimitiloihin Espoon Karamalmille asiakaspalveluhenkistä

TILAHUOLTAJAA

Tehtäviisi kuuluu mm. toimistotilojen, laboratorioiden ja yleisten tilojen siivoustehtävät. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone ja tekstiili-imuri). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osa päivittäistä  työtäsi.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta siivousalalta.  Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen osaamista.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika arkisin klo 6.00- 22.00 välillä. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin siivouksen palveluesimies Jonna Kovanen p. 050 382 7071 tai jonna.kovanen@sodexo.com.