(Poistunut julkaisusta)

Tilaaja
Heinon Tukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Etsimme ammattitaitoista TILAAJAA

huolehtimaan hedelmä- ja vihannes - tuoretuoteryhmien täydennystilaamisesta Heinon Tukun Kuopion jakelualueen asiakkaiden tarpeisiin. Työssä onnistumisesi on merkittävässä roolissa asiakastyytyväisyyttä mitattaessa ja tehtäviisi kuuluukin ensisijaisesti tuotteiden saatavuuden varmistaminen sekä muiden asetettujen tavoitteiden mukainen toiminta.

Sinulla on näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta ja erityisen vahva motivaatio oppia uutta. Päivittäinen työskentelysi tapahtuu SAP-toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen sekä ostajien ja tuoteryhmäpäälliköiden tekemiä päätöksiä sekä sopimuksia noudattaen. Suoritustasi mitataan mm. asiakkaiden tuotesaatavuudesta kertovalla palvelutasomittarilla, asiakastyytyväisyystutkimusten tuloksilla sekä varaston riittopäivillä. Lisäksi vaikutat toimenpiteilläsi merkittävästi hävikinhallintaan.

Koska tehtäväsi on keskeinen nimenomaan asiakastyytyväisyyden näkökulmasta, edellytämme sinulla olevan loistava asiakaspalveluasenne sekä sujuva kirjallinen ja suullinen ulosanti. Sisäiset asiakkaamme, sekä ulkoiset sidosryhmämme arvostavat ripeää toimintaa niin rutiineissa kuin haasteellisissa, nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, joten sinulla on luontainen kyky tarttua toimeen ja suhtautua tilanteisiin paineenkin alla ratkaisukeskeisesti.

Olet motivoitunut, itsenäiseen ja tuloshakuiseen työskentelyyn tottunut ammattilainen. Hallitset ajantasaiset tiedot SAP–toiminnanohjausjärjestelmästä tilaamisen työkaluna ja sinulla on sujuva käyttöosaaminen MsOffice-ohjelmista.

Arvostamme lisäksi
 -   tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta
 -   tukkukaupan tuntemusta, erityisesti FoodService-toimialalta
 -   sujuvaa, suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa, muu kielitaito eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän omien tuoteryhmiesi täydennystilaamisen asiantuntijana, paljon työtä ja itsenäistä vastuuta sekä mukavat työkaverit. Tehtävä on opintovapaan sijaisuus, kesto vähintään kaksi vuotta.

Hakemus palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 31.7.2018 sähköpostitse osoitteeseen: sini.nousiainen@heinontukku.fi, käsittelemme hakemuksia koko hakemusajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksen kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Marko Kapanen p. 020 7170 365,

ke 18.7. klo 13 – 15 ja ma 23.7. klo 13 – 15.