Tila-asiantuntija / Tilaomaisuuden hallinta
Tampereen kaupunki, Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka, Tilaomaisuuden hallinta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Tilaomaisuuden hallinta on osa Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmää. Yksikön päätehtävä on hallinnoida ja kehittää pitkäjänteisesti tilaomaisuutta kaupungin palveluverkon tarpeisiin, huolehtia tiloihin liittyvistä vuokrausjärjestelyistä ja sopimuksista sekä tarpeettoman tilaomaisuuden realisoinnista tai purkamisesta. Lisäksi yksikkö valmistelee uudisrakennus- ja perusparannusinvestointeihin liittyvät investointisopimukset hyvinvointipalveluiden talonrakennushankkeiden hankesuunnitelman yhteydessä. Yksikkö huolehtii torivalvonnasta sekä Kauppahallin toiminnan järjestämisestä sekä kaupunkitilan tapahtuma- ja myyntikäyttöön tarvittavien maanomistajan lupien valmistelusta sekä tähän liittyvän asiakaspalvelun kehittämisestä.

Haemme tila-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tila-asiantuntijan tehtävät liittyvät kaupungin tilaomaisuuteen, kohteiden tilajärjestelyihin ja vuokrasopimusneuvotteluihin. Tila-asiantuntija toimii osana tiimiä, joissa työskennellään nimettyjen vastuualueiden mukaisesti kiinteistöpäällikön johdolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus vuokrasopimusten hallinnasta, luotonvalvonnasta, kiinteistötieto- ja raportointijärjestelmistä, tilojen vuokrauksesta sekä LKV- ja LVV -tutkinto.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapäällikkö Niko Suoniemi puh. 040 806 2794.

Hakuaika päättyy 8.3.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa tilapäällikkö Niko Suoniemi puh. 040 806 2794

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot