(Poistunut julkaisusta)

Tila-asentajia vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019


Etsimme asiakkaallemme Vantaalle tila-asentajia. Asentajien tehtävänä on hoitaa työmaatilojen asennus- ja varustelutöitä. Työaika on arkisin klo 7.00 - 16.30 välisenä aikana. Päivittäinen työaika on 7,5 h. Työsuhde on vakituinen ja henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Työntekijän pääasiallinen tehtävä on huolehtia työmaatilojen kunnostuksesta ja ylläpidosta. Tehtävä on itsenäistä ja vastuullinen. Työ sopii alan ammattilaisten lisäksi myös työuransa alussa oleville henkilöille.

 

Toivomme, että sinulla on jonkun verran kokemusta rakennusalan tehtävistä tai alan koulutus. Olet hyvässä kunnossa ja kykenet työskentelemään fyysisessä työssä. Olet reipas tekijä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Puhut sujuvasti suomea.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn oman alansa johtavassa yrityksessä. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja urasi aikana pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa koulutuksissa.

 

Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laita hakemus tulemaan osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Mia Kettunen, puh. 040-845 1012.