(Poistunut julkaisusta)

TIIVIN UUDISKOHDEMYYJÄ
Inwido Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tiivi on Suomen tunnetuin ikkunabrändi ja osa Inwido konsernia.

Nyt haemme Tiiville Tampereelle myyntitiimiämme vahvistamaan

UUDISKOHDEMYYJÄÄ

Uudiskohdemyyjänä palvelet tärkeää asiakasryhmäämme, eli talonrakentamista suunnittelevia ja parhaillaan taloa rakentavia kuluttajia. Tehtävänäsi on toteuttaa missiotamme eli parantaa ihmisten elämänlaatua kodeissa, ja täten ratkaista asiakkaiden ikkuna- ja ovitarpeet uudiskohteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteinasi sinulla on Tiivin tunnetuimmat, laadukkaat ja aikaansa edellä olevat tuotteet. Uudiskohdemyyjänä työskentelet tiiviisti myös yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vastuullista otetta myyntiprosessista ja palavaa halua kehittyä myynnin ammattilaisena. Lisäksi, sinulla on kokemusta aktiivisesta myyntityöstä. Jos tunnistat itsesi vielä sanoista tavoitteellinen, itsenäinen, vastuullinen ja sinulla näyttöä laadukkaiden asiakassuhteiden rakentamisesta, on sinulla hyvät mahdollisuudet onnistua tehtävässä. Tärkeää on kuitenkin, että olet myyntiporukkaamme sopiva ja asiakaslähtöinen tyyppi. Uudiskohdemyyjän sijaintipaikkakunta on Tampere ja työ edellyttää matkustamista.

Inwidolla pääset vastuulliseen ja itsenäiseen positioon ja ympäristöön, joka tukee ammatillista kehitystäsi, tarjoaa vakavaraisen tulevaisuuden ja monipuolisia tehtäviä. Me joustamme, annamme vapautta kokeilla, kehittyä ja tehdä virheitä. Tärkeää on, että sinulla on halu viedä meitä eteenpäin. Tervetuloa Inwidolle!

Hae tehtävään 16.9.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Liiketoimintapäällikkö Kari Bäckmanilta puh. 040 545 7768 torstaina 6.9. klo 12-16 välillä ja torstaina 13.9. klo 12-16 välillä.