(Poistunut julkaisusta)

TIIVIN MYYNTIEDUSTAJA
Inwido Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Inwidon tuotteiden ja palveluiden kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Nyt etsimmekin uutta Tiivin-brändin myyntiedustajaa Vaasan ja Kuusamon alueelle kuluttajamyynnin tiimimme toteuttamaan kasvuamme. Oletko sinä myynnin ammattilainen tai myyntiin intohimoisesti suhtautuva loistotyyppi? Meillä on tarjolla sinulle pikkuisen parempaa myynnin työtä!

Inwidolla kaikki lähtee tyytyväisestä asiakkaasta. Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa asumista myymällä laadukkaita ja laajasti tunnettuja ikkunoita ja ovia suomalaisiin koteihin. Sinulle haluammekin tarjota markkinoiden parhaita tuotteita ja kannustavimman suoramyyntiorganisaation Suomessa! Inwidolla pääset ylpeästi edustamaan laadukasta, tunnettua ja jo 40-vuotiasta perinteistä mutta innovatiivista Tiivi-brändiä. Käy tutustumassa tuotteisiin Tiivin nettisivuilla.

Meillä myyjät valitsevat itse palkkamallinsa (kuukausi- tai provisiopalkkaus). Huippumyyjänä pääset vaivattomasti 4000 € kuukausituloihin ja rohkaisemmekin sinua kohti huippusuorituksia niin myyntitavoitteissasi kuin palkassasikin. Meillä et siis kohtaa palkkakattoja, vaan palkitsemme aina hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme sinulle vastuullisen työn, jossa itse määrittelet aikataulusi ja sinulle luontevimman tavan hankkia asiakkaasi. Lisäksi saat joukon työsuhde-etuja (mm. autoetu, liikuntaharrastusten tukeminen ja laaja työterveyshuolto). Tuemme urakehitystäsi ja kannustamme sinua avoimella, rehellisellä ja vuorovaikutteisella yrityskulttuurilla.

Emme vaadi sinulta vuosien myyjäkokemusta, vaan meillä motivaatiosi ja ahkeruutesi ratkaisee! Sinulla voi olla esimerkiksi asiakaspalvelutaustaa, ja haluat kokea mitä myynti olisi myymälän tai tiskin ulkopuolella. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä myyjänä; sinulta täytyy löytyä vain tavoitteellisuutta ja kykyä ylittää itsesi ja meidät! Työskentelytapasi on huolellinen ja itseohjautuva sekä itsenäisesti että tiimissä. Työhön kuuluu kohtaamisia kuluttajien kodeissa, joten rohkeus olla oma itsesi, kohteliaisuus ja asiakaslähtöisyys ovat tärkeimpiä valttikorttejasi. Toivomme, että uusasiakashankinta ei aiheuta sinulle pelonväristyksiä ja olet kunnianhimoinen tavoitteissasi.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustamista omalla nimetyllä alueellasi. Kilometrikorvaukset ja päivärahat maksamme luonnollisesti verottajan ohjeiden mukaan ylimääräisenä lisänä palkan päälle. Englannin kielitaito on etu. Työkielenä meillä on suomi. Ruotsin kielen taito Vaasan talousalueella on välttämättömyys.

Vaikka et saanutkaan ruksia toivelistamme joka kohtaan, ole rohkea ja hae meille töihin! Inwido on ylpeästi luotettava ja vakavarainen työnantaja. Onnistumme kuitenkin vain hyvien ja tyytyväisten työntekijöiden kautta. Tervetuloa Inwidolle!

Yhteyshenkilönä toimii alueen myyntipäällikkö Tomi Nukari puh. 040 829 8691.

Hae tehtävään TÄÄLLÄ! Haku on auki 24.6. asti.