(Poistunut julkaisusta)

Tiivin myyntiedustaja kuluttajamyyntiin
Inwido Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Inwidon tuotteiden ja palveluiden kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Nyt haemmekin uusia Tiivin-brändin myyntiedustajia kuluttajamyynnin tiimimme toteuttamaan kasvuamme. Oletko sinä myynnin ammattilainen tai myyntiin intohimoisesti suhtautuva loistotyyppi? Tarjoamme sinulle pikkuisen parempaa myynnin työtä!

Meillä Inwidolla kaikki lähtee tyytyväisestä asiakkaasta! Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa asumista myymällä laadukkaita ja laajasti tunnettuja ikkunoita ja ovia suomalaisiin koteihin. Sinulle haluammekin tarjota markkinoiden parhaita tuotteita ja kannustavimman suoramyyntiorganisaation Suomessa! Inwidolla pääset ylpeästi edustamaan laadukasta, tunnettua ja jo 40-vuotiasta perinteistä mutta innovatiivista Tiivi-brändiä. Käy tutustumassa Tiivin tuotteisiin täällä.

Meillä myyjät valitsevat itse palkkamallinsa (kuukausi- tai provisiopalkkaus). Huippumyyjänä pääset vaivattomasti 4000 € kuukausituloihin ja rohkaisemmekin sinua kohti huippusuorituksia niin myyntitavoitteissasi kuin palkassasikin. Meillä et siis kohtaa palkkakattoja, vaan palkitsemme aina hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme sinulle vastuullisen työn, jossa itse määrittelet aikataulusi ja sinulle luontevimman tavan etsiä ja hankkia asiakkaasi. Lisäksi saat joukon työsuhde-etuja (mm. autoetu, liikuntaharrastusten tukeminen ja laaja työterveyshuolto). Tuemme urakehitystäsi ja kannustamme sinua avoimella, rehellisellä ja vuorovaikutteisella yrityskulttuurilla.

Olet Tiivin tuleva huippumyyjä, mikäli olet

  • Tavoitteellinen. Uskallat ylittää meidät ja itsesi!
  • Huolellinen ja itseohjautuva. 
  • Reilu tiimipelaaja.
  • Motivoitunut ja aktiivinen uusasiakashankinnassa.
  • Asiakaslähtöisyys on sinulle luontevaa. Kohtaat asiakkaan kunnioittavasti ja kohteliaasti - tapaamiset tapahtuvat pääsääntöisesti asiakkaan omassa kodissa. 
  • Omistat auton ja olet valmis matkustamaan omalla myyntialueellasi. Maksamme sinulle luonnollisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat matkustusajalta.
  • Englanninkielen taito on etu, sisäisenä työkielenä käytämme suomea.

Vaikka et saanutkaan ruksia toivelistamme joka kohtaan, ole rohkea ja hae meille töihin! Inwido on ylpeästi luotettava ja vakavarainen työnantaja. Onnistumme kuitenkin vain hyvien ja tyytyväisten työntekijöiden kautta. Tervetuloa Inwidolle!

Hae tehtävään 23.9. mennessä TÄÄLLÄ!

Kysy lisää myynnin aluepäälliköltämme

Pääkaupunkiseutu: Jussi Sirviö puh. 044 764 828 tai liiketoimintajohtaja Kari Bäckman puh. 040 545 7768

Oulu: Tomi Nukari puh. 040 829 8691