(Poistunut julkaisusta)

TIIVIN MYYJÄ
Pihla Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

 

Tule mukaan Tiivin myyntitiimiin! Etsimme Vaasan ja Seinäjoen alueelle uutta

 

TIIVIN MYYJÄÄ

 

Oletko sinä myynnin ammattilainen vai myyntiin intohimoisesti suhtautuva loistotyyppi? Meillä on tarjolla sinulle pikkuisen parempaa myynnin työtä!  

 

Tiivillä kaikki lähtee tyytyväisestä asiakkaasta. Tiivi on suomalaisia rakentajia ja remontoijia jo yli 40 vuoden ajan palvellut premium-luokan ikkunamerkki, jonka vahvuuksia ovat yksilöllinen palvelu ja laadukas asiakaskokemus. Sinulle myyjänä haluammekin tarjota markkinoiden parhaat tuotteet ja kannustavimman suoramyyntiorganisaation Suomessa. Meillä pääset ylpeästi osaksi laadukasta, tunnettua ja perinteistä, mutta innovatiivista Tiivin menestystarinaa.  

 

Toivotamme tiimiimme tervetulleeksi sekä alan konkarit, että vasta myyntiuraansa aloittelevat, uudet kyvyt. Huolimatta taustastasi, tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä myyjänä: sinulta täytyy löytyä vain motivaatiota, asennetta ja tavoitteellisuutta ylittää itsesi ja meidät.  

 

Sinulta toivomme seuraavaa 

 

  • Työskentelytapasi on huolellinen ja itseohjautuva sekä itsenäisesti että tiimissä.  
  • Työ on yksityisten kuluttajien kodeissa tapahtuvaa myyntityötä, joten aitous, kohteliaisuus ja asiakaslähtöisyys ovat tärkeimpiä valttikorttejasi.  
  • Toivomme, että uusasiakashankinta ei ole sinulle kirosana vaan mahdollisuus, ja olet kunnianhimoinen tavoitteissasi.  
  • Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustamista nimetyllä myyntialueellasi. Kilometrikorvaukset ja päivärahat maksamme normaalisti verottajan ohjeiden mukaan työsuhteisille myyjille. 
  • Ruotsin ja / tai englannin kielitaito voidaan katsoa eduksi myyntialueen mukaan. Työkielenä meillä on suomi. 

 

Mikä tekee meistä vaivasi arvoisen?  

 

  • Tarjoamme sinulle yrityskulttuurimme mukaisesti vastuuta ja vapautta. Työ on itsenäistä, itseohjautuvaa ja saat täysin itse määritellä työaikataulusi. Työtäsi ohjaa myynnin mittarit, asiakastyytyväisyys ja vastuu omista myynnin tavoitteistasi.   
  • Myyjänämme saat edustettavaksesi markkinoiden laadukkaimmat ja innovatiivisimmat tuotteet. Tiivin tunnettavuus ja laadukkuus ovat apunasi – kuten myös vuosien kokemus sekä vakavaraisen yrityksen taustatuki ja mahdollisuudet.  
  • Tarjoamme joukon työsuhde-etuja, joista mainittakoon mm. autoetu, liikuntaharrastusten tukeminen ja laaja työterveyshuolto.  
  • Tuemme urakehitystäsi ja kannustamme sinua avoimella, rehellisellä ja vuorovaikutteisella yrityskulttuurilla. 
  • Meillä voit olla suoraan työsuhteessa tai itsenäinen yrittäjä, sinä päätät!

 

 

  

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tomi Nukari puh. 040 8298691.

Hae tehtävään 6.12. mennessä verkkosivuillamme https://www.tiivi.fi/meista/avoimet-tyopaikat/