(Poistunut julkaisusta)

Tiimivetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ Poriin 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä tiiminvetäjänä toimit tiimin opastajana ja autat omalla panoksellasi tiimiä pääsemään tavoitteisiin. Tiimisi jäsenet työskentelevät erilaisissa siivouskohteissa ja asiakkuuksissa. Olet mukana tiimin arjessa ja vastaat mm. tuurauksista, perussiivouksista ja laadunvalvonnasta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa, vaihdellen aamusta myöhäiseen iltaan / yöhön ja olethan valmis työskentelemään myös tarvittaessa viikonloppuisin.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, erityisesti perussiivouksista ja koneiden käytöstä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, työturvallisuuskortin sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.9.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -