(Poistunut julkaisusta)

Tiimivetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ vastaamaan Sastamalasta ja Huittisista 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme korkealaatuisesta siivouksesta sekä laadunvalvonnasta. Etsimme tehtävään ammattilaista joka pystyy toimimaan erilaisissa ympäristöissä työn laadusta tinkimättä. Työaika sijoittuu klo 6-14 väliin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä työskentely edellyttää kokemusta ylläpito- ja perussiivouksesta,. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä ajokorttia ja omaa autoa kohteiden välillä kulkemiseen.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.9.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -