(Poistunut julkaisusta)

Tiimivetäjä
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Etsimme Helsingin toimistoomme

TIIMINVETÄJÄ SUURASIAKKAAN VUOKRA-ASUNTOKIINTEISTÖJEN YLLÄPITOON

Oletko nopeaoppinen toiminnan ihminen, joka on palavasti kiinnostunut kiinteistöistä sekä niiden toimivuudesta. Sinut voi nähdä tarkastelemassa kiinteistöjen tiloja tai neuvotteluhuoneessa palaverin vetäjänä. Hallitset vuorovaikutuksen niin sanallisesti kuin kirjallisestikin. Mikäli tunnistat itsesi, olet etsimämme henkilö.

Työtehtävässäsi toimit merkittävän asiakkuuden pääkaupunkiseudun managerien operatiivisena esimiehenä. Vastaat asiakkuuden ylläpidon toiminnan ohjaamisesta ja laadusta valtakunnallisesti. Laadit ja seuraat kiinteistöjen budjetteja sekä osallistut managerien töiden ohjaukseen. Olet mukana uudiskohteiden ylläpidon osuuden haltuunotossa ja sinulla on omiakin kiinteistöjä hoidossasi. Varmistat toiminnallasi, että kiinteistöjen asukkaat viihtyvät. Lisäksi vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Henkilönä olet innostunut kehittämään tiimiäsi aina parempiin suorituksiin, itsesi likoon laittaen. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulle on eduksi rakennustekninen koulutus, ja/tai vankka kiinteistöalan kokemus. Arvostamme myös aiempaa näyttöä ja onnistumisia esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa kiinteistöalan yrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyvään tiedusteluun vastaa yksikönpäällikkö Antti Tikkanen, puh. 040 663 9128, soittoaikoina to 9.8.2018 klo 12.30 – 13.30 ja to 16.8.2018 klo 12.00 – 13.00. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6fcbaaa7. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen su 19.8.2018 mennessä.