(Poistunut julkaisusta)

Tiimivetäjä / Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020
ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Haemme nyt joukkomme vahvistukseksi PALVELUOHJAAJAA toimimaan palveluesimiehen oikeana kätenä.

Palveluohjaajana työskentelet useassa kohteessa Uudenmaan alueella arkipäivisin, aamu- sekä iltavuorossa. Työaika on joustava, ja työtä tehdään klo 06:00-21:00 välillä, 37,5h/viikossa. Työsuhde on vakituinen.

Tässä tehtävässä olet mukana luomassa maailman parasta palveluyritystä yhdessä tiimisi kanssa. Haemme joukkoomme taitavaa multi-taskaajaa, joka on valmis osallistumaan niin siivoustyöhön kuin tekemään laatutarkastuksia ja perehdyttämään uusia ISS:läisiä. Työssäsi hoidat työjärjestelyjä tietokoneella, joten toivomme sinulla olevan hyvät tietotekniset taidot. Tiiminvetäjänä olet tärkeässä asemassa luomassa turvallista työympäristöä, ja esimerkilläsi osoitat työturvallisuuden tärkeyden jokaisessa työtehtävässä. 

Toivomme sinulta kokemusta käytännön siivoustyöstä, siivousalankoulutuksen luemme eduksi. Koska työtä tehdään useassa kohteessa, sinulla tulisi olla B-ajokortti. 

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Laita hakemuksesi www.iss.fi ja tule mukaan luomaan maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.9.2020, mutta laitathan hakemuksesi heti tänään, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin! 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -