(Poistunut julkaisusta)

Tiimivastaava
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019
Oletko kokonaisuksia hallitseva, jämäkkä ja samalla käytännönläheinen tekijä, jolla riittää tahtoa ja taitoa toimia ihmisten kanssa? Pääset organisoimaan, ohjaamaan ja kannustamaan varastohenkilöstöä ja heidän työtään yhdessä kollegoittesi kanssa ja vaikuttamaan tärkeällä panoksellasi niin työn sujuvuuteen, Tokmannin tuotteiden myymäläsaatavuuteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen.


Etsimme varastolle positiiviseen ja motivoituneeseen joukkoomme tsemppaamisen taidon omaavaa ja työyhteisön hyvinvointia syvästi arvostavaa henkilöä tiimivastaavaksi.


Työtehtävän sisältö


Tiimivastaavana vastaat varaston päivittäisen toiminnan ohjaamisesta. Varmistat päivittäisten toimintojen sujuvuuden ja ohjeiden mukaisesti toimimisen niin, että työt etenevät laadukkaasti ja turvallisesti aikataulussa. Ohjaat, opastat ja autat henkilöstöä työnsujuvuuden ja työnturvallisuuden varmistamiseksi. Ratkot vastaan tulevat haasteet jämäkästi ja viivyttelemättä ja luot hyvää yhteishenkeä kannustavalla ja positiivisella asenteellasi. Työtehtäviisi kuuluu myös moniosaamisen toteutumisen varmistaminen, raportointi ja erilaiset palaverien ja työryhmien vetäminen. Hyvällä ja tasapuolisella esimiestyöllä ylläpidät ja kehität hyvää työilmapiiriä ja työnantajakuvaa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä omalle tiimillesi.


Mitä odotamme sinulta?


Sinulla voi olla jonkin verran esimieskokemusta, mutta tärkeämpää on, että olet halukas kehittämään itseäsi esimieheksi. Meidän varastollamme työturvallisuus ja ihmisiä arvostava tekeminen on kaikki kaikessa, joten tämä työ sopii sinulle, joka olet helposti lähestyttävä, kannustava ja hoidat asioita jämäkällä ja ihmisiä arvostavalla otteella. Hahmotat kokonaisuuksia ja olet organisointikykyinen, sillä työpäiväsi voi koostua hyvinkin vaiherikkaista tehtävistä, joihin et aina pysty etukäteen varautumaan. Henkilöstö on meille voimavara ja etsimmekin tiimivastaavaksi sinua, jonka tekemisen keskiössä ovat toimistoon Excel-taulukoiden pariin hautautumisen sijaan käytännön yhteistyö henkilöstön parissa. Päivittäisen tekemisesi keskiössä ovat ihmiset. Työntekijämme odottavat saavansa sinulta apua, ohjausta, motivointia, tsemppiä, palautetta ja ennen kaikkea ratkaisuja esille tuleviin asioihin. Tartut siis yllättäviin päätöksentekotilanteisiin ja ratkaistaviin haasteisiin ripeästi etkä pelkää kohdata vastoinkäymisiä ja toimia jämäkästi tilanteen niin vaatiessa.


Sinulla on kokemusta logistiikka-alalta sekä taitoa ja tahtoa kehittää toimintaa yhdessä henkilöstön ja muiden esimiesten kanssa. Osaat kuitenkin käyttää sujuvasti myös sitä Exceliä ja muita tavallisimpia ohjelmistoja, ja hallitset englannin kielen vähintään välttävästi. Työ on 2-vuorotyötä ja esimiehenäsi toimii tuotantopäällikkö.


Mitä tarjoamme?


Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan päivittäisen työn sujuvuuteen ja luomaan onnistumisia yhdessä henkilöstön ja kollegoidesi kanssa. Tämä paikka on kuin luotu sinulle, jos haluat toimia ihmisten kanssa ja olla omalta osaltasi mukana luomassa tulevaisuuden Tokmannia. Pääset tekemään töitä mukavien kollegoiden kanssa ja tarjoamme sinulle myös hyvät koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. 


Hakuohjeet ja lisätiedot


Toimistomme sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.1.2020. Mainitse hakemuksessa palkkatoivomuksesi.


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotanopäällikkö Petri Kellosalmi, p. 020 728 6076.Käyttäjät