(Poistunut julkaisusta)

Tiimivastaava
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Sagan tarjoamia premium hoitopalveluja?

Olet keskeinen henkilö asukkaille, heidän omaisilleen, yhteistyöverkostoille ja työntekijöille. Pääset kehittämään ikääntyneiden hoitopalveluja näkemystesi mukaan. Tarjoamme näköalapaikan ikääntyneiden asumiseen moderneissa tiloissa. Arvostamme vahvaa kokemusta ja näyttöä esimiestyöstä. Saga tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa! Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi ja Raumalla yksi. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan.

Saga Munkkiniemi sijaitsee Munkkiniemessä vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saga Munkkiniemessä on korkeatasoisia asuntoja senioreille, jotka koostuvat kolmesta erillisestä talosta Dosentinpuistosta, Dosenrinteestä ja Dosentnlinnasta. Lisäksi talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haemme Saga Munkkiniemeen TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA.. Sairaanhoitaja osallistuu lähihoitajien työnkehittämiseen, työntekijöiden rekrytointiin, organisoi lähihoitajista koostuvan työryhmän työtä, vastaa asukkaiden lääkehuoltosuunnitelman mukaisen lääkehoidon toteutuksesta ja osallistuu lääkärinkierroille. Työ on vastuullista ja sisältää paljon omais- ja verkostoyhteistyötä.

Pidämme tärkeänä kiinnostustasi asukaslähtöiseen ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme sairaanhoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen, päivätyö. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Saga Care haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta ja henkilöstötapahtumia. Noudatamme yksityisten sosiaali- ja terveyspalvelujen työehtosopimusta.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Ranja Kontturi ranja.kontturi@sagacare.fi


Hakuaika päättyy 25.5.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.Olemme Savuton Työpaikka.