Tiimivastaava varastolle Mäntsälään
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Oletko kokonaisuudet hallitseva, jämäkkä ja samalla käytännönläheinen tekijä, jolla riittää tahtoa ja taitoa toimia ihmisten kanssa? Tässä tehtävässä pääset organisoimaan, ohjaamaan ja kannustamaan varastohenkilöstöä ja heidän työtään yhdessä kollegoittesi kanssa. Merkityksellisellä työpanoksellasi vaikutat lisäksi työn sujuvuuteen, Tokmannin tuotteiden myymäläsaatavuuteen sekä henkilöstön tyytyväisyyteen.

Etsimme varastolle positiiviseen ja motivoituneeseen joukkoomme tsemppaamisen taidon omaavaa ja työyhteisön hyvinvointia syvästi arvostavaa henkilöä tiimivastaavaksi.

Tiimivastaavana olet vastuussa varaston päivittäisen toiminnan ohjaamisesta. Varmistat päivittäisten toimintojen sujuvuuden ja ohjeiden mukaisesti toimimisen niin, että työt etenevät laadukkaasti ja turvallisesti aikataulussa. Ohjaat, opastat ja autat henkilöstöä työnsujuvuuden ja -turvallisuuden varmistamiseksi. Ratkot vastaantulevat haasteet jämäkästi sekä viivyttelemättä ja luot hyvää yhteishenkeä kannustavalla ja positiivisella asenteellasi. Työtehtäviisi kuuluu myös moniosaamisen toteutumisen varmistaminen, raportointi ja erilaisten palaverien ja työryhmien vetäminen. Hyvällä ja tasapuolisella esihenkilötyöllä ylläpidät ja kehität hyvää työilmapiiriä ja työnantajakuvaa. Lisäksi toimit lähiesihenkilönä omalle tiimillesi.

 

Taidot ja vaatimukset

  • Esihenkilökokemus ja logistiikka-alan tai palveluliiketoiminnan tuntemus sekä kokemus suuresta varastotyöympäristöstä ovat edellytys tässä tehtävässä menestymiseen.
  • Varastollamme työturvallisuus ja ihmisiä arvostava tekeminen on kaikki kaikessa, joten tämä työ sopii sinulle, joka olet helposti lähestyttävä, kannustava ja hoidat asioita jämäkällä ja ihmisiä arvostavalla otteella.
  • Hahmotat kokonaisuuksia ja olet organisointikykyinen, sillä työpäiväsi voi koostua hyvinkin vaiherikkaista tehtävistä, joihin et aina pysty etukäteen varautumaan.

Henkilöstö on meille voimavara ja etsimmekin tiimivastaavaksi sinua, jonka tekemisen keskiössä ovat toimistoon Excel-taulukoiden pariin hautautumisen sijaan käytännön yhteistyö henkilöstön parissa. Päivittäisen tekemisesi keskiössä ovat ihmiset. Työntekijämme odottavat saavansa sinulta apua, ohjausta, motivointia, tsemppiä, palautetta ja ennen kaikkea ratkaisuja esille tuleviin asioihin. Tartut siis yllättäviinkin päätöksentekotilanteisiin ja ratkaistaviin haasteisiin ripeästi, etkä pelkää kohdata vastoinkäymisiä ja toimia jämäkästi tilanteen niin vaatiessa.

Sinulla on taitoa ja tahtoa kehittää toimintaa yhdessä henkilöstön ja muiden esihenkilöiden kanssa. Osaat kuitenkin käyttää sujuvasti myös sitä Exceliä ja muita tavallisimpia ohjelmistoja, ja hallitset englannin kielen vähintään välttävästi.

 

Mitä tarjoamme?

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan päivittäisen työn sujuvuuteen ja luomaan onnistumisia yhdessä henkilöstön ja kollegoidesi kanssa. Tämä paikka on kuin luotu sinulle, jos haluat toimia ihmisten kanssa ja olla omalta osaltasi mukana luomassa tulevaisuuden Tokmannia. Pääset tekemään töitä mukavien kollegoiden kanssa ja tarjoamme sinulle myös hyvät koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Varastollamme on aidosti hyvä ilmapiiri ja monet hakeutuvatkin meille töihin varastollamme työskentelevän ystävänsä suosituksesta.
 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä. Työpaikka sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Haku päättyy 31.1.2022 mutta voimme aloittaa haastattelut jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot