(Poistunut julkaisusta)

Tiimivastaava-sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Esperi Hoivakoti Aapo tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua paljon hoivaa ja hoitoa tarvitseville ikääntyneille. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi tarjoamme tehostettua lyhytaikaista, turvallista ympärivuorokautista hoivaa ja viihtyisää asumista esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle ikäihmiselle sekä omaishoitajien vapaapäivien ja lomien ajaksi. Hoivakoti Aapon koulutetut ja kokeneet hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella. Keskeistä hoitotyössä on pyrkiä säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme Hoivakoti Aapoon TIIMIVASTAAVA-SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tiimivastaava- sairaanhoitajana pääset erityisesti osallistumaan asukkaiden arjen laadun kehittämiseen, esimerkiksi ikäihmisten aktivoinnin kautta. Tuet omalla toiminnallasi muistisairaan ja/tai monisairaan ihmisen laadukasta elämää. Toimit tarvittaessa myös yksikönpäällikön tuella yksikön vastuuhenkilönä ja sinulle kuuluu erityisesti lääkehoidollinen vastuu. Työilmapiiri Hoivakoti Aapossa on erinomainen ja työyhteisö ottaa asukkaat ja hoitajat avosylin vastaan. Suuren konserni tarjoaa myös kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia urallasi.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Olet iloinen, oma-aloitteinen ja tunnollisen työasenteen omaava hoiva-alan ammattilainen.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa mukaan rentoon, huumorintajuiseen ja nuorekkaaseeen työyhteisöömme kehittämäään ikäihmisten lämminhenkistä arkea hoivakodissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sirpa Laukala, p. 050 432 5450 tai sirpa.laukala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.