(Poistunut julkaisusta)

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Sigrid, Siuntio
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Esperi on avannut Siuntioon uuden hoivakodin marraskuun alussa 2018. Esperi Hoivakoti Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi.Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. 

Haemme nyt Sigridiin TIIMIVASTAAVA-SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 31.12.2018 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan pätevyyttä (AMK)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden parista
  • lämmintä ja vastuullista työotetta
  • eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen lähiesimiehenä toimimisesta

Tiimivastaava-sairaanhoitajana pääset erityisesti osallistumaan asukkaiden arjen laadun kehittämiseen, esimerkiksi ikäihmisten aktivoinnin kautta. Tuet omalla toiminnallasi muistisairaan ja/tai monisairaan ihmisen laadukasta elämää. Toimit tarvittaessa myös yksikön päällikön tuella yksikön vastuuhenkilönä ja sinulla kuuluu erityisesti lääkehoidollinen vastuu.  

Työilmapiiri Hoivakoti Sigridissä on erinomainen ja tämä työyhteisö ottaa asukkaat ja hoitajat avosylin vastaan. Suuren konsernin etujen myötä sinulla on myös hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Tule siis mukaan rentoon, huumorintajuiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme kehittämään ikäihmisen lämminhenkistä arkea uudessa hoivakodissamme.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.1.2019.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi. 

Esperi on Savuton työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.