(Poistunut julkaisusta)

Tiimivastaava, Fressi Seinäjoki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 31 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.

 

Haemme nyt Tiimivastaavaa, trainer- ja fysioterapiapalvelut, Seinäjoen Fressi-keskukseen

 

Etsimme sinua energinen ja asiakaslähtöinen liikunta-alan ammattilainen, joka haluat auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja nautit tavoitteellisesta työstä ja onnistumisista.

 

Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressin trainer- ja fysioterapiapalveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista ja myynnillistä otetta.

 

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle Tiimivastavaalle myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä. Fressi Tiimivastaava on ennen kaikkea kunnianhimoinen Fressi trainer tai fysioterapeutti, joka vahvistaa keskuksensa Trainer-tiimin toimintaa ja joka haluaa viedä tiiminsä joka kuukausi tavoitteeseen.

 

Fressi Tiimivastaavan ensisijainen tehtävä on toimia tiiminsä esimiehenä ja vastata yksikkönsä tuloksesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Fressi Tiimivastaava on itse paras esimerkki tiimilleen ja lisäksi luo myyntiä edistävän ilmapiirin keskukseen.

 

Työtehtäviin kuuluvat lisäksi mm. tiimin rekrytointi, perehdytys ja johtaminen, tiloista ja laitteista huolehtiminen, lähimarkkinoinnin toimenpiteet sekä raportointi ja palaverit.

 

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, Personal Trainer) ja itsenäistä otetta työhön. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta ja tiimiä.

 

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään 2.9. jättämällä hakemuksesi osoittessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Katja Hämäläinen, 050 444 4457, katja.hamalainen@adecco.fi.