Tiimivastaava Fressi Clubhouselle
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme nyt TIIMIVASTAAVAA Fressi Trainer- ja fysioterapiapalveluihin Fressi Clubhouselle

Etsimme sinua energinen ja asiakaslähtöinen liikunta-alan ammattilainen, joka haluat auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja nautit tavoitteellisesta työstä ja onnistumisista.

Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi Trainer -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista ja myynnillistä otetta.

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle trainervastavaalle perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä. Fressi Trainervastaava on ennen kaikkea kunnianhimoinen Fressi Trainer, joka vahvistaa keskuksensa Trainer-tiimin toimintaa ja, joka haluaa viedä tiiminsä joka kuukausi tavoitteeseen.

Fressi tiimivastaavan ensisijainen tehtävä on toimia tiiminsä esimiehenä ja vastata yksikkönsä tuloksesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Fressi Trainervastaava on itse paras esimerkki tiimilleen ja lisäksi luo myyntiä edistävän ilmapiirin keskukseen.

Työtehtäviin kuuluvat lisäksi mm. tiimin rekrytointi, perehdytys ja johtaminen, tiloista ja laitteista huolehtiminen, lähimarkkinoinnin toimenpiteet sekä raportointi ja palaverit.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, Personal Trainer) ja itsenäistä otetta työhön. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta ja tiimiä.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jättämällä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 28.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1297233
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu, Kauneudenhoito/hyvinvointi, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mira Perttula (mira.perttula (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0504444418
  • Sijainti: Helsinki