Tiimipäällikkö
Toteemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Oletko sinä uusi tiimipäällikkömme?

Haemme nyt joukkoomme kahta tavoitteellista tiimipäällikköä vastaamaan oman tiiminsä tuloksesta sekä toiminnasta ja kehittymisestä. Tässä tehtävässä tuet myyjiäsi ja autat heitä saavuttamaan tuloksia sekä hyvän asiakaskokemuksen. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta puhelinmyynnistä ja johtamisesta, sekä kannustavaa ja yhteistyöorientoitunutta asennetta. Pidät ihmisten kohtaamisesta ja sinulla on kykyä ymmärtää ja auttaa asiakkaitamme kaupallista silmää hyödyntäen.

Tässä roolissa pääset luotsaamaan toimintaa tehokkaasti kohti yhteisiä tavoitteita. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, ja sinulla on mahdollisuus muokata tehtäviäsi oman osaamisesi mukaan. Me Toteemilla arvostamme kehitysmyönteistä otetta, ja tiimipäällikön tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä kehittää toimintamalleja. Olet helposti lähestyttävä ja sinulla on erinomainen kyky saada muutkin innostumaan isommistakin tavoitteista. Toivomme, että sinusta huokuu aito halu tukea ja auttaa tiimiläisiäsi.

Tiimipäällikkönä seuraat tiimisi tulosta ja vastaat siitä myyntipäällikölle. Vastaat tiimisi myynti- ja tuotetiedon ajantasaisuudesta ja valmennuksesta. Olet aktiivinen toimija, ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä menestymistä tukevat erityisesti kykysi johtaa esimerkillä, motivaatiosi laittaa johdettavasi keskiöön sekä positiivinen työskentelyote. Me puolestamme tarjoamme sinulle vahvan tuen ja innostavan työyhteisön, jossa on rento mutta tavoitteellinen tekemisen meininki. Tervetuloa heimolaiseksi!

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Jos jokin vielä mietityttää ole yhteydessä myyntipäällikkö Tomas Lempiäiseen, p. 0400 275844 / tomas.lempiainen@toteemi.fi, puhelinajat: 10.1.2022 klo 14-16 ja 19.1.2022 klo 10-12. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 23.1.2022.

Sijainti: Itäinenkatu 11, Tampere
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545719
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa