tiimipäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tule turvaamaan terveellistä, viihtyisää ja virikkeellistä ympäristöä Helsinkiin!

Haemme tiimipäällikköä ympäristöseuranta- ja -valvontayksikköön.

Tehtävänä on ympäristövalvontatiimin esihenkilötehtävät. Tiimipäällikkönä olet 15 ympäristönsuojelun asiantuntijan lähiesihenkilö. Vastaat tiimin toimintakyvystä ja resursoinnista sekä toiminnan kehittämisestä ja viestinnästä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on valmiudet esihenkilötehtäviin sekä vahvaa kokemusta ympäristövalvonnasta. Esihenkilötehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä yhteistyö- ja verkostoitumisen taitoja, kannustavaa otetta sekä nopeutta reagoida muuttuviin tilanteisiin. Tiimipäällikkönä näet henkilöstön ja asiantuntijuuden keskeisenä voimavarana ja projektit, ohjelmat ja selvitykset tärkeinä valvonnan kehittämisen työkaluina. Arvostamme julkishallinnon ja esimiestyön aikaisempaa tuntemusta.

Pääset työskentelemään uudessa Kaupunkiympäristötalossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Tarjoamme sinulle osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä suuren ja vakaan työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme valmiuksia tiimin johtamiseen.

Eduksi luetaan kokemus esihenkilötehtävistä ja ympäristövalvonnasta, hyvät vuorovaikutustaidot, kehittämisen keinojen hyvä tuntemus ja hyvä englannin kielen taito.

Virkaan valittavan on 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksisaannista esitettävä työterveyshuollon hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus KYMP-03-41-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ympäristöseuranta- ja -valvontayksikön päällikkö Päivi Kippo-Edlund +358 50 3454154, varmimmin 23.10, 27.10. tai 30.10. klo 12.30-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393785
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki