(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Talousrikollisuuden torjunnan merkitys on jatkuvassa kasvussa. Nyt haemme tiimipäällikköä kasvavaan ja kehittyvään Talousrikollisuuden torjunnan organisaatioomme Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -yksikköön OP:n pääkonttorille Helsingin Vallilaan.

 

Tehtävästä

 

Tiimipäällikkönä johdat tiimin päivittäistä toimintaa ja vastaat henkilövastuisena esimiehenä tiimin valmentamisesta ja osaamisen kehittämisestä. Vastaat myös resurssien allokoinnista, työn tasaisesta laadusta ja jatkuvasta parantamisesta.  Sinulla on kokemusta päivittäisjohtamiseen tarvittavista prosesseista ja toimintamalleista.  Tehtävässä olet valmis laittamaan itsesi likoon yhdessä tiimisi kanssa varmistaessasi, että OP noudattaa rahanpesusta ja terrorismin rahoittamisesta säädettyjä lakeja sekä OP:ssa hyväksyttyjä toimintamalleja.

 

Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -tiimin tehtävänä on päivittäisen operatiivisen toiminnan lisäksi väärinkäytösten torjunnan ohjaus, kehittäminen ja ratkaisu sekä tarvittavien turvallisuuspalveluiden järjestäminen OP Ryhmän käyttöön. 

 

Tehtävässä vastaat:

  • Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -tiimin päivittäisestä johtamisesta, prosessien kehittämisestä Lean-hengessä sekä tavoitteiden toteutumisesta ja seurannasta
  • OP Ryhmän turvallisuuden johtamis- ja hallintamallin väärinkäytösten torjunnan ohjeistusten ylläpidosta ja kehittämisestä sekä niihin liittyvien turvallisuusasioiden perehdyttämisen varmistamisesta pankkitoimintaan kohdistuvan väärinkäytösten torjunnan osalta
  • OP Ryhmän väärinkäytösten torjunnan ohjauksesta, kehittämisestä ja ratkaisemisesta sekä väärinkäytösten torjuntaan liittyvien turvallisuuspalveluiden järjestämisestä OP Ryhmän käyttöön

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Tiimipäällikön tehtävässä etsimme hakemuksestasi:

  • kokemus ihmisten ja toimintojen johtamisesta sekä kyky sitouttaa ja innostaa
  • laaja osaaminen pankki– ja vakuutusliiketoiminnasta ja tarvittavista teknologioista
  • vahva kokemus väärinkäytösten torjunnasta sekä torjuntaan liittyvien erityistyökalujen hallinta
  • ratkaisu- ja tuloshakuinen asenne ja toimintatapa
  • vaikuttavat neuvottelutaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä palvelukeskeisyyteen
  • halu seurata liiketoimintaympäristöä ja vaikuttaa talousrikollisuuden torjunnan toimintatapojen kehittymiseen

 

Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle ovat sujuva viestintä suomeksi ja englanniksi sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tehtävässä sinun halutaan antavan vahvan oman panoksesi siihen, että suurin kotimainen finanssitalo toimii talousrikollisuuden tarjonnan ja erityisesti Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -alueen eturintamassa.  Olet nuorekkaan ja ammattitaitoisen tiimin valmentaja. Meillä on tekemisen meininki ja jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö, josta nousevat tarpeet pitävät työmme mielenkiintoisena.

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Pankkitoiminnan väärinkäytösten torjunta -tiimissämme työskentelet aivan finanssialan ytimessä, yhdessä talousrikollisuuden torjunnan muiden osaajien kanssa. Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Mikäli vakuutimme sinut jo siitä, että tämä on mahdollisuutesi vaikuttaa, hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 31.3.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai OP:lla työskentelystä, Kim Sirén (045 27 59 688) kertoo sinulle mielellään lisää. Varmimmin tavoitat hänet perjantaina 20.3. klo 9-11.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.