(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Tiimipäällikkö, Lounais-Suomi, teollisuus

Teollisuuden tiimipäällikkönä tulet käynnistämään ja rakentamaan teollisuuden palvelutuotannon liiketoiminnan Lounais-Suomen alueelle. Alueella laajennetaan sähköliiketoimintaa teollisuuspuolelle ja tehtävän ydin painottuu uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseen ja kehittämiseen sekä tämän toiminnan organisaation rakentamiseen. Tiimipäällikkönä vastaat tulevan yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta sekä taloudellisten ja toiminnallisten tulostavoitteiden toteutumisesta. Vastaat myös asiakas- ja alihankintasuhteista sekä niihin liittyvistä sopimuksista, sekä huolehdit sopimusvelvoitteiden toteutumisesta. Tiimipäällikkönä aikasi jakautuu asiakassuhteiden kehittämisen ja oman aktiivisen myyntityön lisäksi oman tulevan tiimin rakentamiseen ja johtamiseen sekä tarvittaessa projektipäällikkönä toimimiseen. 

Toimipaikka sijaitsee valitsemassasi Eltelin Lounais-Suomeen alueen toimipisteessä esim. Paimiossa, Maskussa tai Salossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva sähkötekninen tutkinto sekä kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Omaat vankan kokemuksen pääsähkönjakelusta, suojareleistä, sähköasemista ja/tai teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Henkilönä olet myyntihenkinen, aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan rakentaja ja vetäjä, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Viihdyt asiakkaiden parissa ja innostut asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä sekä oman palvelutarjooman muokkaamisesta asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Nautit uuden luomisesta sekä tuloksen tekemisestä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.3.2020 mennessä linkistä https://bit.ly/3aXbAVJ

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Christa Gylling +358 50 584 0676 tai christa.gylling@compasshrg.fi.