(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Tiimipäällikkö, Paimio

Tiimipäällikkönä vastaat yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität noin 15 henkilön yksikköä ja vastaat tiimin tuloksesta, eli tiimin taloudellisten ja toiminnallisten tulostavoitteiden toteutumisesta. Vastaat asiakas- ja alihankintasuhteista sekä niihin liittyvistä sopimuksista, sekä huolehdit sopimusvelvoitteiden toteutumisesta. Lisäksi huolehdit tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, tiimin tehokkuudesta, resurssoinnista sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteista. Toimit myös projektipäällikkönä ja osallistut tarjouslaskentaan, yhdessä tarjouslaskijan kanssa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Aiempi kokemus sähkönjakelu- tai televerkkojen parissa tai maanrakentamisen tai kiinteistö- ja talotekniikkapuolen projekteissa nopeuttaa tehtäväkentän haltuun ottamista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englannin kielitaito lasketaan eduksesi.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja viihdyt myös asiakkaiden parissa.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.3. mennessä linkistä https://bit.ly/2TIUBAx

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Christa Gylling +358 50 584 0676 tai christa.gylling@compasshrg.fi.