(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Tampereen Vera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Tampere kasvaa, tiivistyy ja sähköistyy – virtaa ja valoa kaupungin sykkeeseen tuo Tampereen Vera. 

Haemme nyt sähköverkkopalvelut-tiimiimme kehityshenkistä ja organisointitaitoista 

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ 

Vastaat esimiehenä  sähköasema-, sähköverkko- ja muuntamorakentamis- ja kunnossapitopalveluja tuottavan sähköasennustiimin toiminnasta sekä valvot ja ohjaat vastuualueesi alihankkijoita. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat operatiivisen asennustyön resursointi, aikatauluttaminen ja ohjaaminen sekä tiimisi työturvallisuus- ja ympäristöasioista huolehtiminen. Teet aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja vastaat tiimisi projektien onnistumisesta. 

Sinulla on halu kehittää ja uudistaa tiimin toimintaa sekä kehittää jatkuvasti myös omaa osaamistasi. Olet kannustava tiimipelaaja ja sinulla on kykyä luoda hyvää henkeä työyhteisössä. Asiakaslähtöisyytesi sekä hyvien yhteistyö- ja kommunikointitaitojesi ansiosta sidosryhmäyhteistyö ja liittymäasiakkaiden kanssa neuvottelu on sinulle luontevaa. Säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet valmis työskentelemään projekteissa myös Pirkanmaan ulkopuolella. Matkustuspäiviä on arviolta 30-50 pv/v, useimmiten 1-2 pv kerrallaan.

Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, esim. sähköalan insinööri tai teknikko. Toivomme sinulta sähköverkon rakentamisen projektikokemusta ja mielellään aikaisempaa esimieskokemusta. Kokemusta tärkeämpiä ovat kuitenkin oikea asenne ja motivaatio!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen parhaista palveluyhtiöistä. Tule mukaan rakentamaan menestystarinaa osaavien ammattilaisten, aktiivisen organisaation sekä laajan asiakaskuntamme kanssa.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai Verasta työpaikkana? Soittele rohkeasti rakennuspäällikkö Juha Jokiselle 10.-19.3., puh. 040 839 2442. Hän kertoo sinulle mielellään lisää!

Hae tehtävää jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.3. mennessä osoitteessa www.tampereenvera.fi/rekrytointi/.

Ainiin! Meillä on Verassa rento tekemisen meininki ja mukavat työkaverit, joihin pääset tutustumaan oheisen videon avulla, missä tuleva esimiehesi Juha ja kollegasi Jalo juttelevat tästä rekrystä. Video löytyy täältä:  https://urly.fi/1uEV.