(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme Keskisen vakuutuspiirin työ- ja toimintakykyetuuksien ratkaisukeskuksen kuntoutusetuusryhmään Tampereen, Seinäjoen tai Riihimäen toimipisteeseen tiimipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.


Tiimipäällikkönä toimit kuntoutustiimin lähiesimiehenä. Vastaat tiimisi ratkaisutoiminnan sujuvuudesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä osallistuen myös samalla itse tiimin päivittäisiin työtehtäviin.


Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aidosti kiinnostunut esimiestyöstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykenet reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Omaksut helposti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet innostava ja myönteinen. 


Lisäksi arvostamme vuorovaikutteisen henkilöjohtamisen taitoja sekä valmentavaa ja napakkaa esimiesotetta. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.


Palkka on kokemuksesta riippuen alkaen 3168 e/kk.


Lisätietoja antavat etuuskäsittelyn päällikkö Suvi Juonoja, p. 050 559 9338 23.1. klo 10 - 11.30 ja ratkaisukeskuksen päällikkö Kristiina Harsu, p. 040 729 4968 24.1. klo 9 - 10.30. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Kiinnostuitko?


Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 31.1.2020. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.