(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin rakennusvalvontaan!

Haemme itäisen lupatiimin tiimipäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu vastata tiimin toiminnan organisoinnista, kuten työmäärien jakautumisesta ja työsuoritusten seurannasta sekä toimia tiimiläisten lähiesimiehenä.

Esimiestyön lisäksi tehtäviin kuuluu kaikkien vaativuusluokan korjaus- ja uudisrakentamista koskevien lupien lupakäsittely ja toimiminen myös päättäjänä korjaus- ja uudisrakentamishankkeissa 3000kem saakka. Työ sisältää asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelutyötä.

Odotamme sinulta syvällistä ja laaja-alaista rakennussuunnittelun, kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten ja rakennuslainsäädännön tuntemusta sekä kykyä niiden soveltamiseen käytännössä. Tehtävässä edellytetään riittävää kokemusta rakennussuunnittelutehtävistä ja/tai muista rakennusvalvontatehtäviin perehdyttävistä tehtävistä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Arkkitehdin tai vastaava ylempi korkeakoulututkinto ja erinomainen suomen kielen sekä tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito. 

Palkka: 4192,76 €