(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä.

 

Haemme vakinaista tiimipäällikköä skannauskeskukseen Pitäjänmäelle 1.1.2020 alkaen.

 

Skannauskeskuksen tehtävät muodostuvat pääasiassa postinkäsittelystä sekä skannaus- ja indeksointityöstä.

 

Toimit tiimisi lähiesimiehenä vastaten työn sujumisesta sekä tavoitteiden toteutumisesta. Johdat tiimin osaamista ja työhyvinvointia. Tiimipäällikkönä vastaat osaltasi myös toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Johdat innostavalla ja valmentavalla otteella.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet motivoitunut esimiestyöstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykenet reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Omaksut helposti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Työskentelyotteesi on kannustava, innostava ja myönteinen. Odotamme sinulta vuorovaikutteisen henkilöjohtamisen taitoja sekä valmentavaa ja napakkaa esimiesotetta. Arvostamme aiempaa esimieskokemusta.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn esimiestehtävissä sekä rennon, avoimen ja kehittyvän työyhteisön.

 

Tiimipäällikön palkka on alkaen 3221 e/kk.

 

Hae tehtävää 15.11.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja antaa skannauskeskuksen päällikkö Merja Zweygberg p. 040 8345427 ja tiimipäällikkö Susanna Vihanne p. 040 1687157.