(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien kehittyvä työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

 

Haemme Keskisen vakuutuspiirin sairaanhoidonkorvaustiimiin tiimipäällikköä Tampereelle.

 

Tiimipäällikkönä vastaat tiimisi ratkaisutoiminnan sujuvuudesta, toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Toimit tiimisi lähiesimiehenä, johdat tiimin osaamista ja työhyvinvointia sekä osallistut myös sen päivittäisiin työtehtäviin.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aidosti kiinnostunut esimiestyöstä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykenet reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Omaksut helposti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet innostava ja myönteinen. Lisäksi arvostamme vuorovaikutteisen henkilöjohtamisen taitoja sekä valmentavaa ja napakkaa esimiesotetta. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja antavat ratkaisukeskuksen päällikkö Sami Reunanen, p. 040 505 7034 ja Riikka Palomäki, p. 050 435 1763.

 

Tiimipäällikön palkka on alkaen 3168 e/kk.

 

Hae tehtävää 15.11.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.