(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme Läntisen vakuutuspiirin toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskuksen toimeentulotukiryhmään Rauman toimipisteeseen tiimipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2019 - 30.4.2020.

Tiimipäällikkönä toimit noin 15 etuuskäsittelijän lähiesimiehenä. Vastaat tiimisi ratkaisutoiminnan sujuvuudesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä osallistuen myös samalla itse tiimin päivittäisiin työtehtäviin.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aidosti kiinnostunut esimiestyöstä. Johdat tiimin toimintaa valmentavalla otteella tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Sinulla on hyvät henkilöjohtamisen valmiudet. Omaksut nopeasti uusia asioita ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Sinulla on myös hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä sopeutua ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Koet muutokset mahdollisuutena kehittyä ja mennä eteenpäin. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn. Tiimipäällikön palkka on 3168 e/kk..

Lisätietoja antavat etuuskäsittelypäällikkö Monica Jalonen p. 040 500 4709 ja ratkaisukeskuksen päällikkö Mervi Laikio-Liesmäki p. 040 538 5917.

Hae tehtävää 19.9.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.