(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haemme Kouvolaan toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskukseen vakinaista tiimipäällikköä.

Tiimissäsi käsitellään yleisen asumistuen, työttömyysturvan ja/tai toimeentulotuen etuushakemuksia. Lähiesimiehenä vastaat tiimisi toiminnan suunnittelusta ja seurannasta, töiden sujumisesta sekä tavoitteiden toteutumisesta. Johdat tiimiäsi kannustavalla ja valmentavalla otteella tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. suorituksen ja työhyvinvoinnin johtaminen, osaamisen kehittäminen, etuuspalvelutyön havainnointi, työvuorosuunnitteluun osallistuminen sekä kehitys- ja palkkauskeskustelujen käyminen.

Sinulla on korkeakoulututkinto, ja olet aidosti kiinnostunut lähiesimiestyöstä. Työskentelet itsenäisesti ja tavoitteellisesti nopeasti kehittyvissä tilanteissa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Asiakkaan etu ohjaa toimintaasi. Sinulla on hyvät henkilöjohtamisen valmiudet ja halu kehittää omaa osaamistasi. Omaksut nopeasti uusia asioita, sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja haluat olla mukana kehittämässä toimintaa. Pidät tärkeimpänä tavoitteenasi tiimisi jäsenten kehittymisen ja onnistumisen tehtävässään. Kannustat yksilöllisellä valmennuksella itseohjautuvuuteen ja vastuunottoon.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on oikeasti merkitystä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Meillä sinulla on osaavan esimiesyhteisön tuki. Tehtävän palkka on 3 243 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antavat etuuskäsittelyn päälliköt Raija Kostamo, p 040 570 8702 ja Sanna Nyholm, p. 045 670 5163.

  • viimeinen hakupäivä 14.12.2018
  • viitekoodi U1118-699

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.