(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
OP Keskitetty palvelutuotanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit valtakunnallisesti panostavat jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan.

Keskittäminen on lisännyt Kepan palveluvolyymiä ja tehtäviä. Vahvistamme nyt pankkitoiminnan palveluiden yksikköämme palkkaamalla Tiimipäällikön HA maksuliike ja päivittäisasiointi-yksikköön Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen.

TIIMIPÄÄLLIKÖN ROOLI YLIVERTAISEN ASIAKASKOKEMUKSEN MAHDOLLISTAJANA

Tiimipäällikkönä toimit noin 30 toimihenkilön ja asiantuntijan lähiesimiehenä johtaen tuloksellisesti tiimisi päivittäistä asiakaspalvelutyötä. Vastaat käytännön HR-asioista sekä suorituksen ja osaamisen johtamisesta. Valmennat ja kannustat tiimin jäsenet huippusuorituksiin, jalkautat uusia käytäntöjä ja kehität monikanavaisen asiakaspalvelun toimintaa varmistaen OPn strategian toteutumisen. Vaikutat oleellisesti asiakaskokemuksen laatuun ja palvelun toimintavarmuuteen sekä tiimin työilmapiiriin ja hyvinvointiin. Olet mukana yksikön johtoryhmässä. 

OPn toiminnan keskiössä on ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaan toimiminen. Tiimipäällikkönä vastuullasi on innostaa tiimiäsi toimimaan näiden tavoitteiden mukaisesti. Olisiko rooli määrätietoisena, tavoitteellisena, ihmisläheisenä ja muutoskykyisenä tiimipäällikkönä urasi seuraava kehitysaskel?

Tehtävän keskeiset tavoitteet:

 • Tiimin operatiivisen toiminnan ja suoriutumisen johtaminen sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti: toimintavarmuus ja asiakastyytyväisyys pääasiassa taustatehtäviä tekevässä tiimissä.
 • Luottamuksen saavuttaminen ja ihmisten innostava johtaminen erilaisissa vaikeissakin tilanteissa.
 • OPn strategian jalkauttaminen tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti
 • Kannustava ja valmentava ote esimiestyöhön.
 • Kehityskohteiden tunnistaminen, ratkaisujen löytäminen ja käytäntöön vieminen.

Me elämme OPssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista kuin kymmenen vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvan toimintaympäristön, työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena esimiehen kyky säilyttää toimintavarmuus ja läpivientikyky jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Pankkitoiminnan tuntemus ja vankka kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja –prosesseista antaa sinulle hyvät edellytykset hoitaa tehtävää. Ideaalilta tiimipäälliköltämme löytyy myös osaamista muutoksen johtamiseen ja läpivientiin. Lisäksi tiimipäälliköltämme löytyy vahvat sosiaaliset taidot, tunneälyä sekä rohkeutta ja uskallusta itsenäiseen päätöksentekoon. Tiimipäällikkönä ymmärrät asiakkaille tuotettavien palveluiden merkityksen sekä siihen tarvittavat prosessit. Oikean osaajan tunnusmerkkeihin kuuluu useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä ja kyky johtaa OPn menestyksen kannalta merkityksellistä, asiakasrajapinnassa työskentelevää tiimiä. 

Korostamme valintakriteereissä:

 • tuloshakuista sekä asiakasorientoitunutta ajattelutapaa,
 • näyttöjä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja muutoksen johtamisesta käytännössä,
 • tiedon ja analytiikan hyödyntämiskykyä päätöksenteon ja kehittämisen tueksi,
 • rohkeutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
 • korkeakoulututkintoa,
 • ammattikokemusta pankkitoiminnan palveluiden prosesseista, tehtävistä ja järjestelmistä
 • sekä Lean-osaamista.

Englannin ja ruotsin kielitaitosi on oltava vahva sekä suullisesti että kirjallisesti. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat asiantuntevat kollegat ja esimies. Et jää tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Tutustu meihin tarkemmin videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=KzWr19UpQpk

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 15.8. mennessä OPn urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Ann-Christine Moisanderiin, 0505370551.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.